Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Villospår

Villospår

Inbunden bok

Nyskick. Lind & Co | Utg. 2020 | Förlagsband | 410 s. | 9789178616411 | Denna bok är förlagsny. | Originaltitel: Fortielsen | Språk: Svenska ------ Mer info: Liket av en man hittas flytande i älven i Drammen och kommissarie Cecilie Hopen tvingas resa dit för att identifiera om den döde är hennes sambo Bernhard, som polisen påstår. Den döde mannen visar sig vara en annan, men var är den försvunne Bernhard? Har han blivit utsatt för brott eller håller han sig borta frivilligt? Ett flertal drunknade har hittats i älven, men när polisen på plats inte visar något intresse för att bistå Cecilie tar hon hjälp av sin före detta chef, Ole Vik. De båda hittar snart kopplingar till ett kriminellt nätverk som sysslar med grov människohandel, brutalt våld och prostitution. Situationen ställs på sin spets när Cecilie häktas, misstänkt för mord. Frågorna är många. Varför kände inte Cecilie till att Bernhard, som tidigare arbetade i Drammen, hade kvar en bostad där? Hur mycket annat har han dolt? Och hur många fler kroppar ska de hitta i Drammenälven innan polisen lyckas sätta stopp för det hänsynslösa nätverket? Varför är det så många som tiger och hur ska man komma runt den tystnadskultur som råder, både bland de kriminella och inom polisen?JØRGEN JÆGER är en av Norges bästsäljande kriminalförfattare. Hans böcker om Ole Vik och Cecilie Hopen utspelar sig i den fiktiva småstaden Fjellberghavn och har blivit mycket uppskattade. Jæger har nominerats till Norges bokhandlarpris fyra gånger. " Med mycket dramatik och storspänning är trovärdigheten hög ända till slutet. [ ... ]. Lysandekriminalroman."Mats Garme, Ölandsbladet"Ännu en bra Jæger" Stavangers Aftonblad   "En mästerlig spänningsroman!" Tvedestrandsposten

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178616411
Titel
Villospår
Författare
Jæger, Jørgen
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2020
Omfång
410 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 220 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
586 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Liket av en man hittas flytande i älven i Drammen och kommissarie Cecilie Hopen tvingas resa dit för att identifiera om den döde är hennes sambo Bernhard, som polisen påstår. Den döde mannen visar sig vara en annan, men var är den försvunne Bernhard? Har han blivit utsatt för brott eller håller han sig borta frivilligt?
Ett flertal drunknade har hittats i älven, men när polisen på plats inte visar något intresse för att bistå Cecilie tar hon hjälp av sin före detta chef, Ole Vik. De båda hittar snart kopplingar till ett kriminellt nätverk som sysslar med grov människohandel, brutalt våld och prostitution.
Situationen ställs på sin spets när Cecilie häktas, misstänkt för mord.
Frågorna är många. Varför kände inte Cecilie till att Bernhard, som tidigare arbetade i Drammen, hade kvar en bostad där? Hur mycket annat har han dolt?
Och hur många fler kroppar ska de hitta i Drammenälven innan polisen lyckas sätta stopp för det hänsynslösa nätverket? Varför är det så många som tiger och hur ska man komma runt den tystnadskultur som råder, både bland de kriminella och inom polisen?JØRGEN JÆGER är en av Norges bästsäljande kriminalförfattare. Hans böcker om Ole Vik och Cecilie Hopen utspelar sig i den fiktiva småstaden Fjellberghavn och har blivit mycket uppskattade. Jæger har nominerats till Norges bokhandlarpris fyra gånger. " Med mycket dramatik och storspänning är trovärdigheten hög ända till slutet. [ ... ]. Lysandekriminalroman."
Mats Garme, Ölandsbladet"Ännu en bra Jæger"
Stavangers Aftonblad   "En mästerlig spänningsroman!"
Tvedestrandsposten
Ytterligare författare: Jæger, Jørgen
Ytterligare översättare: Wibom, Jan
Ytterligare designers: Lindblad, Niklas