Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kvinnan mitt i livet : en bok av kvinnor, för kvinnor , med kvinnor - 1,6 miljonerklubben informerar och inspirerar

Kvinnan mitt i livet : en bok av kvinnor, för kvinnor , med kvinnor - 1,6 miljonerklubben informerar och inspirerar

Inbunden bok Prisma. 1 uppl. 2002. 224 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Hanteringsspår och skavda kanter på omslaget. Nedskriven berättelse på inlagans första blad. I övrigt fin inlaga. [rum 1]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9151840316
Titel
Kvinnan mitt i livet : 1,6 miljonerklubben informerar och inspirerar
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2002
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
170 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
848 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Varför känner akutmottagningarna inte igen symtomen på kvinnors hjärtinfarkter? Varför vet vi så lite om benskörhet, som drabbar fler kvinnor än män? Svaret är att den medicinska forskningen och testerna av mediciner görs på värnpliktiga män!
1,6 miljonersklubben, som fått sitt namn efter antalet kvinnor i Sverige över 45 år, startades för några år sedan för att väcka opinion och sprida information om kvinnors hälsa. Bland dem som insåg den stora bristen på kunskap och som var med och startade klubben fanns Alexandra Charles, professorn i gynekologi och obstetrik Britt-Marie Landgren, kardiologen Karin Schenck-Gustafsson och en lång rad andra mycket kända kvinnor. Klubben ordnar välbesökta seminarier i hela landet, skickar ut nyhetsbrev och lär kvinnor att ställa krav på vårdapparaten.
Eftersom antalet medlemmar i klubben hela tiden ökar (idag över 20.000 medlemmar) och seminarierna redan är fullsatta, har behovet av informationsmaterial i bokform uppstått. I denna innehållsrika bok varvas upplysande avsnitt om de vanligaste kvinnohälsofågorna och de senaste forskningsrönen om hjärt- och kärlsjukdomar, benskörhet, bröstcancer, artros etc., skrivna av medicinsk expertis, med personliga berättelser om hälsa, sjukdomar och åldrande av några kända medlemmar i klubbens kärntrupp, t ex Barbro Svensson, Kjerstin Dellert, Gunilla Pontén och Karin Falck. Här blandas allvarliga tankar mitt i livet med skämtsamma berättelser om passioner och engagemang. Boken tar också upp och besvarar de vanligaste frågorna om kvinnohälsa som klubben genom nyhetsbrev och vid seminarier.