-
Frukt och bär saftning, syltning, bakning
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Natur & kultur. uppl.1. 2008. 222 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026551
- Titel
- Frukt och bär
- Författare
- Ingela Persson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt och bär är den kompletta kokboken om syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer på alla tänkbara bär och frukter. Boken innehåller drygt 200 lättlagade recept som delas in i sju kapitel: citrus, rabarber & fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen & päron, vilda bär och fikon & torkad frukt. Recepten är en blandning av gamla klassiska husmorsrecept och moderna varianter med spännande kryddning av till exempel saffran, vanilj och lakrits.
Dessutom innehåller boken fakta om olika frukt- och bärsorter och olika användningsområden för dem. Det ges också tips om förvaring, konservering och infrysning.
9789127026551 -
Frukt och bär saftning, syltning, bakning
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Natur & kultur. uppl.1. 2008. 222 s. mindre bruksslitage, några riss och skav på skyddsomslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026551
- Titel
- Frukt och bär
- Författare
- Ingela Persson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt och bär är den kompletta kokboken om syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer på alla tänkbara bär och frukter. Boken innehåller drygt 200 lättlagade recept som delas in i sju kapitel: citrus, rabarber & fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen & päron, vilda bär och fikon & torkad frukt. Recepten är en blandning av gamla klassiska husmorsrecept och moderna varianter med spännande kryddning av till exempel saffran, vanilj och lakrits.
Dessutom innehåller boken fakta om olika frukt- och bärsorter och olika användningsområden för dem. Det ges också tips om förvaring, konservering och infrysning.
9789127026551 -
Frukt och bär: Saftning - Sultning - Bakning
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2008. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Frukt och bär är den kompletta kokboken om syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer på alla tänkbara bär och frukter. Boken innehåller drygt 200 lättlagade recept som delas in i sju kapitel: citrus, rabarber & fläder, trädgårdsbär, stenfrukt läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026551
- Titel
- Frukt och bär
- Författare
- Ingela Persson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt och bär är den kompletta kokboken om syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer på alla tänkbara bär och frukter. Boken innehåller drygt 200 lättlagade recept som delas in i sju kapitel: citrus, rabarber & fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen & päron, vilda bär och fikon & torkad frukt. Recepten är en blandning av gamla klassiska husmorsrecept och moderna varianter med spännande kryddning av till exempel saffran, vanilj och lakrits.
Dessutom innehåller boken fakta om olika frukt- och bärsorter och olika användningsområden för dem. Det ges också tips om förvaring, konservering och infrysning.
Natur & Kultur 1 9789127026551 -
Frukt och bär
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2008. 224 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026551
- Titel
- Frukt och bär
- Författare
- Ingela Persson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt och bär är den kompletta kokboken om syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer på alla tänkbara bär och frukter. Boken innehåller drygt 200 lättlagade recept som delas in i sju kapitel: citrus, rabarber & fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen & päron, vilda bär och fikon & torkad frukt. Recepten är en blandning av gamla klassiska husmorsrecept och moderna varianter med spännande kryddning av till exempel saffran, vanilj och lakrits.
Dessutom innehåller boken fakta om olika frukt- och bärsorter och olika användningsområden för dem. Det ges också tips om förvaring, konservering och infrysning.
Natur & Kultur 1 9789127026551 -
Frukt och bär
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2008. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026551
- Titel
- Frukt och bär
- Författare
- Ingela Persson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt och bär är den kompletta kokboken om syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer på alla tänkbara bär och frukter. Boken innehåller drygt 200 lättlagade recept som delas in i sju kapitel: citrus, rabarber & fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen & päron, vilda bär och fikon & torkad frukt. Recepten är en blandning av gamla klassiska husmorsrecept och moderna varianter med spännande kryddning av till exempel saffran, vanilj och lakrits.
Dessutom innehåller boken fakta om olika frukt- och bärsorter och olika användningsområden för dem. Det ges också tips om förvaring, konservering och infrysning.
Natur & Kultur 1 9789127026551 -
Frukt och bär - saftning, syltning, bakning
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2008. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Rikt illustr. Så hanteringsspår å skyddsomslag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026551
- Titel
- Frukt och bär
- Författare
- Ingela Persson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt och bär är den kompletta kokboken om syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer på alla tänkbara bär och frukter. Boken innehåller drygt 200 lättlagade recept som delas in i sju kapitel: citrus, rabarber & fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen & päron, vilda bär och fikon & torkad frukt. Recepten är en blandning av gamla klassiska husmorsrecept och moderna varianter med spännande kryddning av till exempel saffran, vanilj och lakrits.
Dessutom innehåller boken fakta om olika frukt- och bärsorter och olika användningsområden för dem. Det ges också tips om förvaring, konservering och infrysning.
Natur & Kultur 1 9789127026551 -
Frukt och bär
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2008. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026551
- Titel
- Frukt och bär
- Författare
- Ingela Persson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt och bär är den kompletta kokboken om syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer på alla tänkbara bär och frukter. Boken innehåller drygt 200 lättlagade recept som delas in i sju kapitel: citrus, rabarber & fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen & päron, vilda bär och fikon & torkad frukt. Recepten är en blandning av gamla klassiska husmorsrecept och moderna varianter med spännande kryddning av till exempel saffran, vanilj och lakrits.
Dessutom innehåller boken fakta om olika frukt- och bärsorter och olika användningsområden för dem. Det ges också tips om förvaring, konservering och infrysning.
Natur & Kultur 1 9789127026551 -
Frukt och bär
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2008. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026551
- Titel
- Frukt och bär
- Författare
- Ingela Persson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt och bär är den kompletta kokboken om syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer på alla tänkbara bär och frukter. Boken innehåller drygt 200 lättlagade recept som delas in i sju kapitel: citrus, rabarber & fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen & päron, vilda bär och fikon & torkad frukt. Recepten är en blandning av gamla klassiska husmorsrecept och moderna varianter med spännande kryddning av till exempel saffran, vanilj och lakrits.
Dessutom innehåller boken fakta om olika frukt- och bärsorter och olika användningsområden för dem. Det ges också tips om förvaring, konservering och infrysning.
Natur & Kultur 1 9789127026551 -
Frukt och bär. Saftning - syltning - bakning
2008. 222 s. Förlagets halvklotband m.skomsl. illustr.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Frukt och bär
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2008. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. FörlagsNy Bok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026551
- Titel
- Frukt och bär
- Författare
- Ingela Persson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt och bär är den kompletta kokboken om syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer på alla tänkbara bär och frukter. Boken innehåller drygt 200 lättlagade recept som delas in i sju kapitel: citrus, rabarber & fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen & päron, vilda bär och fikon & torkad frukt. Recepten är en blandning av gamla klassiska husmorsrecept och moderna varianter med spännande kryddning av till exempel saffran, vanilj och lakrits.
Dessutom innehåller boken fakta om olika frukt- och bärsorter och olika användningsområden för dem. Det ges också tips om förvaring, konservering och infrysning.
Natur & Kultur 1 9789127026551 -
Frukt och bär : Saftning - syltning - bakning
Bokförlaget Natur och Kultur 2008 (sv.originaluppl.), 224s. B/H=20x24. Vikt = 880g. Förlagsband med skyddsomslag (inbunden.). Illustrerad i färg.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026551
- Titel
- Frukt och bär
- Författare
- Ingela Persson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt och bär är den kompletta kokboken om syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer på alla tänkbara bär och frukter. Boken innehåller drygt 200 lättlagade recept som delas in i sju kapitel: citrus, rabarber & fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen & päron, vilda bär och fikon & torkad frukt. Recepten är en blandning av gamla klassiska husmorsrecept och moderna varianter med spännande kryddning av till exempel saffran, vanilj och lakrits.
Dessutom innehåller boken fakta om olika frukt- och bärsorter och olika användningsområden för dem. Det ges också tips om förvaring, konservering och infrysning.
9789127026551 -
FRUKT OCH BÄR. Saftning - Syltning - Bakning
Nyskick. Natur & kultur. 2008. Inbunden bok i nyskick. 224 sidor. Frukt och bär är den kompletta kokboken om syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer på alla tänkbara bär och frukter. Boken innehåller drygt 200 lättlagade recept som delas in i sju ka läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026551
- Titel
- Frukt och bär
- Författare
- Ingela Persson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt och bär är den kompletta kokboken om syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer på alla tänkbara bär och frukter. Boken innehåller drygt 200 lättlagade recept som delas in i sju kapitel: citrus, rabarber & fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen & päron, vilda bär och fikon & torkad frukt. Recepten är en blandning av gamla klassiska husmorsrecept och moderna varianter med spännande kryddning av till exempel saffran, vanilj och lakrits.
Dessutom innehåller boken fakta om olika frukt- och bärsorter och olika användningsområden för dem. Det ges också tips om förvaring, konservering och infrysning.
9789127026551 -
FRUKT OCH BÄR. Saftning - Syltning - Bakning.
Natur och Kultur 2008. Klotryggband med skyddsomslag.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026551
- Titel
- Frukt och bär
- Författare
- Ingela Persson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt och bär är den kompletta kokboken om syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer på alla tänkbara bär och frukter. Boken innehåller drygt 200 lättlagade recept som delas in i sju kapitel: citrus, rabarber & fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen & päron, vilda bär och fikon & torkad frukt. Recepten är en blandning av gamla klassiska husmorsrecept och moderna varianter med spännande kryddning av till exempel saffran, vanilj och lakrits.
Dessutom innehåller boken fakta om olika frukt- och bärsorter och olika användningsområden för dem. Det ges också tips om förvaring, konservering och infrysning.
9789127026551 -
- ISBN
- 9789127026551
- Titel
- Frukt och bär
- Författare
- Ingela Persson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt och bär är den kompletta kokboken om syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer på alla tänkbara bär och frukter. Boken innehåller drygt 200 lättlagade recept som delas in i sju kapitel: citrus, rabarber & fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen & päron, vilda bär och fikon & torkad frukt. Recepten är en blandning av gamla klassiska husmorsrecept och moderna varianter med spännande kryddning av till exempel saffran, vanilj och lakrits.
Dessutom innehåller boken fakta om olika frukt- och bärsorter och olika användningsområden för dem. Det ges också tips om förvaring, konservering och infrysning.
9789127026551
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn