Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Stora krukväxtboken
Stora krukväxtboken

Stora krukväxtboken

Inbunden bok Ica Bokförlag. 2 uppl. 2000. 186 sidor.

Nära nyskick. . Här får du en lätt och enkel information om hur vi ska sköta våra krukväxter. Det är en bok för den vanliga läsaren som vill veta mer. Boken presenterar växter med vackra färgbilder. Det ges exempel på bra möbleringsväxter, krukväxter i ampel och på spaljé, växter med färgade blad, ormbunkar, palmer och gräs. Och sådana som kan pryda där man vill ha något lättskött och lättplacerat. Antecknat med ägarnamn på andra sidan annars i mycket gott skick, Mått 18 x 19,5 x 2cm.Vikt 900 g. Skickas inom 1 -2 dagar

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9153421043
Titel
Stora krukväxtboken
Författare
ICA Förlaget
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2002
Omfång
186 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
840 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Denna andra utgåva av Stora krukväxtboken (första kom 1990) har genomgått stora förändringar. Innehållet är omarbetat för att passa dagens behov. Här får du en lätt och enkel information om hur vi ska sköta våra krukväxter. Det är en bok för den vanliga läsaren som vill veta mer. Boken presenterar ca 340 växter, varav 200 med utförliga artbeskrivningar tillsammans med vackra färgbilder. Det ges exempel på bra möbleringsväxter, krukväxter i ampel och på spaljé, växter med färgade blad, ormbunkar, palmer och gräs. Och sådana som kan pryda där man vill ha något lättskött och lättplacerat. 365 färgfoton, varav 100 nya.