Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
DEN BÄSTA MATEN - FRANKRIKE, ITALIEN
DEN BÄSTA MATEN - FRANKRIKE, ITALIEN DEN BÄSTA MATEN - FRANKRIKE, ITALIEN DEN BÄSTA MATEN - FRANKRIKE, ITALIEN

DEN BÄSTA MATEN - FRANKRIKE, ITALIEN

Inbunden bok. Informationsförlaget. 1 uppl. 1986. 192 s. Inbunden. Förlagets dek laminerade pappband. 32,5x24cm. 1170 gram.

Mycket gott skick. Rikt illustrerad. Ur baksidestexten: I drygt 200 läckra recept och bländande vackra färgbilder presenterar denna bok västvärldens två ledande matkulturer. Den är en fröjd för ögat att bläddra i och de tydliga recepten förmedlar en ohöljd matglädje. Det må sedan gälla recepten för festmat eller vardagsmat. Boken är också en gastronomisk resa från Sicilien och Kalabrien i söder till Bretagne och Normandie i norr. Kartor visar de olika regionernas läge, och du får deras kulturhistoriska bakgrunder, restips etc. Det är en inspirerande bok att ta fram för varje typ av läcker måltid, men också när du planerar en resa till Frankrike eller Italien.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9177361288
Titel
Den bästa maten
Författare
Reynolds, Mary - Hughes-Gilbey, Ann - Thölén, Eivor - Thölén, Lennart
Förlag
Stockholm : Informationsförl
Utgivningsår
1986
Språk
Svenska