DEN BÄSTA MATEN - FRANKRIKE, ITALIEN
Inbunden bok. Informationsförlaget. 1 uppl. 1986. 192 s. Inbunden. Förlagets dek laminerade pappband. 32,5x24cm. 1170 gram.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad. Ur baksidestexten: I drygt 200 läckra recept och bländande vackra färgbilder presenterar denna bok västvärldens två ledande matkulturer. Den är en fröjd för ögat att bläddra i och de tydliga recepten förmedlar en ohöljd matglädje. Det må sedan gälla recepten för festmat eller vardagsmat. Boken är också en gastronomisk resa från Sicilien och Kalabrien i söder till Bretagne och Normandie i norr. Kartor visar de olika regionernas läge, och du får deras kulturhistoriska bakgrunder, restips etc. Det är en inspirerande bok att ta fram för varje typ av läcker måltid, men också när du planerar en resa till Frankrike eller Italien.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9177361288
- Titel
- Den bästa maten
- Författare
- Reynolds, Mary - Hughes-Gilbey, Ann - Thölén, Eivor - Thölén, Lennart
- Förlag
- Stockholm : Informationsförl
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska