Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Twisted Love

Twisted Love

Häftad bok. Word Audio Publishing. 2023. 341 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Världssensationen äntligen på svenska!

Ana Huang har toppat försäljningslistorna i USA och tar nu resten av världen med storm. Hennes TikTok-hashtag #twistedseries har över 800 miljoner visningar.

TWISTED LOVE - TWISTED BOK ETT

Han har ett hjärta av is men för henne skulle han kunna bränna ner världen.

Alex Volkov är en djävul med änglalikt ansikte som förbannats med ett förflutet han inte kan fly ifrån. Driven av en tragedi, som har hemsökt honom hela livet, lämnar hans hänsynslösa jakt på framgång och hämnd inget utrymme för känslor.

Fotostudenten Ava Chen bor ihop med sin bästa vän Jules och är en fri själ fängslad av mardrömmar från en barndom hon inte minns. Men sitt trasiga förflutna till trots har hon aldrig upphört att se världens skönhet, inklusive hjärtat bakom den iskalla fasaden hos en man hon inte borde vilja ha: sin brors bästa vän. Alex och Avas kärlek borde aldrig ha fått hända men när den gör det släpper den lös hemligheter som kan förgöra dem båda och allt de har kärt.

Ana Huangs romancetitlar, som främst riktar sig mot unga kvinnor är fyllda av heroiska män och starka hjältinnor. Boksidorna ångar av het kärlek, ångest och känslostormar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789180009010
Titel
Twisted Love
Författare
Huang, Ana
Förlag
Word Audio Publishing
Utgivningsår
2023
Omfång
341 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
135 x 211 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
370 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Världssensationen äntligen på svenska! Ana Huang har toppat försäljningslistorna i USA och tar nu resten av världen med storm. Hennes TikTok-hashtag #twistedseries har över 800 miljoner visningar. TWISTED LOVE -  TWISTED BOK ETT  Han har ett hjärta av is men för henne skulle han kunna bränna ner världen.Alex Volkov är en djävul med änglalikt ansikte som förbannats med ett förflutet han inte kan fly ifrån. Driven av en tragedi, som har hemsökt honom hela livet, lämnar hans hänsynslösa jakt på framgång och hämnd inget utrymme för känslor.Fotostudenten Ava Chen bor ihop med sin bästa vän Jules och är en fri själ fängslad av mardrömmar från en barndom hon inte minns. Men sitt trasiga förflutna till trots har hon aldrig upphört att se världens skönhet, inklusive hjärtat bakom den iskalla fasaden hos en man hon inte borde vilja ha: sin brors bästa vän. Alex och Avas kärlek borde aldrig ha fått hända men när den gör det släpper den lös hemligheter som kan förgöra dem båda och allt de har kärt.Ana Huangs romancetitlar, som främst riktar sig mot unga kvinnor är fyllda av heroiska män och starka hjältinnor. Boksidorna ångar av het kärlek, ångest och känslostormar.