Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Twisted Hate

Twisted Hate

Häftad bok. Word Audio Publishing. 2024. 483 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Han hatar henne nästan lika intensivt som han vill ha henne

Stilig, kaxig och snart nyutexaminerad läkare.­­ Josh Chen har aldrig stött på en kvinna han inte kunnat charma, förutom den skitstöriga Jules Ambrose. Den vackra rödtotten har irriterat honom ända sedan de träffades för första gången, men hon tar också upp merparten av hans tankar på ett sätt som ingen annan kvinna någonsin gjort förut.

Det ömsesidiga agget dras till sin spets en oförglömlig kväll när han kommer med förslag för att slå henne ur tankarna en gång för alla: de kan vara fiender med fördelar, om de bara följer några enkla regler. Ingen svartsjuka. Inga krav. Och absolut inga känslor.

Jules Ambrose är en extrovert och ambitiös före detta festprisse som fokuserar på en enda sak: att bli advokat. Det sista hon behöver i livet är att befatta sig med en läkare som är ytterst olidlig och det kvittar hur snygg han än är. Men ju mer hon lär känna honom, desto mer inser hon att det finns under ytan hos mannen hon hatat så länge. Hennes bästa väns bror. Hennes ärkefiende. Hennes enda räddning. De är en ohelig kombo, och när deras mörka förflutna kommer ikapp dem måste de ta itu med sanningar som antingen kan rädda dem eller förstöra allt de har jobbat så hårt för.

Ana Huang har toppat försäljningslistorna i USA och tar nu resten av världen med storm. Hennes TikTok-hashtag #twistedseries har över 800 miljoner visningar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789180009034
Titel
Twisted Hate
Författare
Huang, Ana
Förlag
Word Audio Publishing
Utgivningsår
2024
Omfång
483 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
135 x 210 mm Ryggbredd 36 mm
Vikt
520 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Han hatar henne nästan lika intensivt som han vill ha henne Stilig, kaxig och snart nyutexaminerad läkare.­­ Josh Chen har aldrig stött på en kvinna han inte kunnat charma, förutom den skitstöriga Jules Ambrose. Den vackra rödtotten har irriterat honom ända sedan de träffades för första gången, men hon tar också upp merparten av hans tankar på ett sätt som ingen annan kvinna någonsin gjort förut. Det ömsesidiga agget dras till sin spets en oförglömlig kväll när han kommer med förslag för att slå henne ur tankarna en gång för alla: de kan vara fiender med fördelar, om de bara följer några enkla regler. Ingen svartsjuka. Inga krav. Och absolut inga känslor. Jules Ambrose är en extrovert och ambitiös före detta festprisse som fokuserar på en enda sak: att bli advokat. Det sista hon behöver i livet är att befatta sig med en läkare som är ytterst olidlig och det kvittar hur snygg han än är. Men ju mer hon lär känna honom, desto mer inser hon att det finns under ytan hos mannen hon hatat så länge. Hennes bästa väns bror. Hennes ärkefiende. Hennes enda räddning. De är en ohelig kombo, och när deras mörka förflutna kommer ikapp dem måste de ta itu med sanningar som antingen kan rädda dem eller förstöra allt de har jobbat så hårt för.Ana Huang har toppat försäljningslistorna i USA och tar nu resten av världen med storm. Hennes TikTok-hashtag #twistedseries har över 800 miljoner visningar.