Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vargtimme

Vargtimme

Inbunden bok. Stockholm : Bonnierförl. 1995. 240 sidor.

Nära nyskick. AMERIKA. Robin Moore är en frånskild, attraktiv kvinna i trettioårsåldern. Hon tröttnade på sin förra man Roys ständiga otrohet och slängde ut honom. Tillsammans har de den sextonårige sonen Connor, som bor kvar i huset tillsammans med sin mamma.

När Robin en dag besöker sin bror som är Psykiatriker, möter hon i sjukhuskorridoren den mytomspunne Patienten som kallas Vargmannen.

Den unge mannen hade hittats nästan naken i en fälla i skogen och har ännu inte yttrat ett ord. han betraktas som galen och ska föras till ett mentalsjukhus. Nu ber han Robin om hjälp och hon kan inte motstå hans bönfallande blick. Hon gömmer honom i sitt hus och han förvånar henne plötsligt genom att skriva sitt namn - Stephen.

Så småningom kan han berätta hur han vid tre års ålder var den ende överlevande vid en flygkrasch och hur han sedan levt tillsammans med en flock vargar. Robin lär honom att läsa och hon presenterar honom i sällskapslivet som en utbytesstudent. Och mellan Robin och Stephen utvecklas ett intensivt kärleksförhållande.

Så hittar man i grannskapet vid flera tillfällen hundar och katter med strupen avsliten. När en ung flicka hittas mördad på samma bestialiska sätt börjar ryktet gå om Vargmannen...

("Kärleksfull och spännande, visar hur en man kan leva bland vargar i stort sätt många år och sedan föröka komma tillbaka till dom andra"...)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9143040543
Titel
Vargtimme
Författare
Hoffman, Alice - Lindgren, Nille
Förlag
Stockholm : Bonnierförl
Utgivningsår
1995
Språk
Svenska