Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
EVIGHETSBLOMMOR. Eterneller och andra torkade växter
EVIGHETSBLOMMOR. Eterneller och andra torkade växter EVIGHETSBLOMMOR. Eterneller och andra torkade växter EVIGHETSBLOMMOR. Eterneller och andra torkade växter

EVIGHETSBLOMMOR. Eterneller och andra torkade växter

Inbunden bok Forum. 1 sv uppl. 1990. 191 s. Inbunden. Förlagets dek kartonnageband. 28,5x22cm. 1000 gram.

Mycket gott skick. Rikt illustrerad. Ur inledningen: Friska blommors obeständighet gör dem särskilt värdefulla och litet lyxiga (en skål med doftande luktärter eller en vas med dignande stora pioner t ex), men det är också spännande att veta att den glädje blommor ger kan bestå. Blommorna, bladen och fröställningarna på nästan alla växter kan torkas och bevaras. (...) Vi började torka egna blommor i taket i vår blomsteraffär för 10 år sedan med en idé om att åter få fram och göra tillgänglig den skönhet som naturliga torkade blommor har. Snart var det alldeles fullt i taket och affären såg ut som en blomsterfylld grotta. Vi fann snabbt att det lättaste och effektivaste sättet att bevara blommor var att låga dem hänga i knippor och låta dem lufttorka. Vi experimenterade med att hänga upp både många vilda och odlade blommor. Vi märkte att vi kunde bevara ett mycket större antal naturliga färger i de blommor som vanligen torkas - olika sorters eterneller och blårisp - än som fanns att köpa färdigtorkade, och vi fortsatte att experimentera så att vi så småningom hade ett ständigt lager av torkade rosor, riddarsporrar, astilbe, brudslöja och mimosa samt en mängd andra blommor, gräs, fröställningar och blad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9137093126
Titel
Evighetsblommor
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
1991
Bandtyp
Kartonnage
Mått
221 x 285 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
870 g
Språk
Svenska