Helt enkelt : Mat för moderna människor
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9137121901
- Titel
- Helt enkelt : Mat för moderna människor
- Författare
- Hensley, Jim
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 203 x 268 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Helt enkelt är en modern baskokbok som innehåller de bästa matlagningstipsen och mer än tvåhundra fräscha recept.Här får man svar på frågor som: Hur länge ska fisken sjuda? Ska man lägga råvaran i kallt eller kokande vatten? Vad bör man tänka på när man lagar en äkta italiensk risotto?Boken är nominerad till Gourmand World Cookbook Awards 2002.Ur receptregistret:Arabisk couscousBasilikapotatisCoq au vinDelfiakaka med chokladFocacciaGrön risotto med kryddörterHemgjord pastaIndisk lammgrytaJordnötssåsKöttbullar med ingefära och vitlökLax teriyakiMorotskakaNötbrödOstdressingPannkakor med blåbärssyltRostbiffSenapsvinägrettTandoorikycklingUgnsstekta grönsaker med fetakrämVetebullarÄnglamatÖring i gräddsåsDet välkända kokboksteamet Ingrid Espelid Hovig, Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley och Paul Løwe har en lång rad av kokböcker bakom sig. Forum har tidigare givit ut: Pasta, pasta!, Ta vara på sommaren, Asiatiskt, Hot & spicy och Sommarljus.