Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Irland - den globala ön

Irland - den globala ön

Irland var länge ett av Västeuropas fattigaste länder. Så är det inte längre. Under de senaste åren har landet haft en imponerande ekonomisk utveckling. "Den keltiska tigern" är numera ett begrepp.

Företag som Intel, Microsoft, IBM och Ericsson har valt att förlägga verksamhet på den regniga ön. Irländarna har gått om både svenskarna och britterna i välståndsligan. Samtidigt har Dublin blivit en av Europas "hetaste" städer och Irland ett av Europas stora turistmål. Vad beror framgången på?

Maria Rankka och Jonas Hellman åkte dit. De fann ett på många sätt välmående land som förstått att dra nytta av globaliseringen, men där långt ifrån alla problem är lösta.

Hft. Tibro, 1999, 106 sid.

Mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9175664054
Titel
Irland - den globala ön
Författare
Maria Rankka - Jonas Hellman
Förlag
Timbro
Utgivningsår
1999
Omfång
106 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
149 x 210 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
175 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Irland var länge ett av Västeuropas fattigaste länder. Så är det inte längre. Under de senaste åren har landet haft en imponerande ekonomisk utveckling. "Den keltiska tigern" är numera ett begrepp. Företag som Intel, Microsoft, IBM och Ericsson har valt att förlägga verksamhet på den regniga ön. Irländarna har gått om både svenskarna och britterna i välståndsligan. Samtidigt har Dublin blivit en av Europas "hetaste" städer och Irland ett av Europas stora turistmål. Vad beror framgången på? Maria Rankka och Jonas Hellman åkte dit. De fann ett på många sätt välmående land som förstått att dra nytta av globaliseringen, men där långt ifrån alla problem är lösta.Läs hela boken online (PDF-format)RealVideo-intervju (ca 2 min)