Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bröd från Brunkebergs Bageri
Bröd från Brunkebergs Bageri Bröd från Brunkebergs Bageri Bröd från Brunkebergs Bageri

Bröd från Brunkebergs Bageri

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2009. 128 sidor.

Gott skick. Fantastiska recensioner. Passar både nybörjare och erfarna hembagare.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 64 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174240665
Titel
Bröd från Brunkebergs Bageri
Författare
Johansson, Heléne
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2009
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 253 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
656 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nästan lika viktigt som att brödet är gott och vackert är att man äter det i rätt sammanhang. Bröd och mat hör ihop och förhöjer varandra på samma sätt som mat och en passande dryck gör. Därför utgår Heléne Johansson från situationen och måltiden när hon presenterar sina allra godaste matbröd. Som frukt- och nötbrödet, ett optimalt bröd till dessertost, särskilt stark grönmögelost, och svartbrödet som passar till alla rätter där nubben har en självklar plats samt sesam- och linfröbrödet som passar extra bra till asiatisk mat.Recepten är indelade i avsnitten Frukost, Middag, Fest och På väg. Dessutom finns många användbara praktiska tips och knep från fullblodsproffset Heléne till alla entusiastiska hemmabagare. Allt från hur man knådar, jäser, kryddar och gräddar degen till hur man förvarar, serverar och njuter av den egna skapelsen: det färdiga brödet.”Jag har bakat mina recept tusen gånger och vet att de fungerar. Jag vet också vad folk frågar efter och vad de vill veta om bröd. Men det här är inte bara en receptbok, det är även en bok om mina ambitioner och tankar kring kombinationen bröd och mat, råvaror, kvalitet och så vidare. Förhoppningsvis kan den också inspirera läsaren till att baka egna spännande bröd utifrån mina grundrecept.”Heléne Johansson

Ytterligare medarbetare:
Författare: Johansson, Heléne
Fotografer: Wettainen, Stefan
Designers: Forslund, Mathias