Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fritidshemmets pedagogiska uppdrag : undersökande, estetiska och ämnesövergripande arbetssätt

Fritidshemmets pedagogiska uppdrag : undersökande, estetiska och ämnesövergripande arbetssätt

Häftad bok

Nyskick. Natur & Kultur Akademisk | Utg. 2020 | Danskt band | 124 s. | 9789127826861 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Fritidshemmet har ett tydligt undervisningsuppdrag och Fritidshemmets pedagogiska uppdrag undersökande, estetiska och ämnesövergripande arbetssätt visar hur lärandeaktiviteter kan organiseras samtidigt som de bidrar till en meningsfull fritid för eleverna. På ett lättillgängligt sätt diskuteras verksamheten i ett helhetsperspektiv i syfte att synliggöra hinder och möjligheter, samt vägar till ett givande samarbete med förskoleklassens och skolans undervisning. Genom att visa på undersökande, estetiska och ämnesövergripande metoder och verktyg får du konkret veta hur fritidshemmets didaktik kan utvecklas och fördjupas. Fritidshemmets pedagogiska uppdrag undersökande, estetiska och ämnesövergripande arbetssätt vänder sig till blivande och verksamma lärare, främst med inriktning mot fritidshemmet, som vill ta del av fritidshemmets förutsättningar att komplettera skolans lärandemål. Marie-Louise Hansson-Stenhammar är forskare och universitetslektor vid Göteborgs universitet med inriktning mot bildteori. Hennes forskningsintresse rör främst estetiska lärprocesser.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127826861
Titel
Fritidshemmets pedagogiska uppdrag : undersökande, estetiska och ämnesövergripande arbetssätt
Författare
Hansson-Stenhammar, Marie-Louise
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Utgivningsår
2020
Omfång
124 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
153 x 210 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
207 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Fritidshemmet har ett tydligt undervisningsuppdrag och Fritidshemmets pedagogiska uppdrag undersökande, estetiska och ämnesövergripande arbetssätt visar hur lärandeaktiviteter kan organiseras samtidigt som de bidrar till en meningsfull fritid för eleverna.
På ett lättillgängligt sätt diskuteras verksamheten i ett helhetsperspektiv i syfte att synliggöra hinder och möjligheter, samt vägar till ett givande samarbete med förskoleklassens och skolans undervisning. Genom att visa på undersökande, estetiska och ämnesövergripande metoder och verktyg får du konkret veta hur fritidshemmets didaktik kan utvecklas och fördjupas.

Fritidshemmets pedagogiska uppdrag undersökande, estetiska och ämnesövergripande arbetssätt vänder sig till blivande och verksamma lärare, främst med inriktning mot fritidshemmet, som vill ta del av fritidshemmets förutsättningar att komplettera skolans lärandemål.

Marie-Louise Hansson-Stenhammar är forskare och universitetslektor vid Göteborgs universitet med inriktning mot bildteori. Hennes forskningsintresse rör främst estetiska lärprocesser.
Ytterligare författare: Hansson Stenhammar, Marie-Louise