Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Koka soppa på fysik - En bok om matlagning

Koka soppa på fysik - En bok om matlagning

Inbunden bok. Mattias Boströms Förlag . Innehåll: Matlagningens historia av Jan Boris-Möller • Om temperatur och termometrar av Hans-Uno Bengtsson • Vad består kött, fisk och grönsaker av? av Jan Boris-Möller • Från Den flygande holländaren till äggkokning och supernovor: om värmeledning av Hans-Uno Bengtsson • Smak, doft, kryddor och marinader av Jan Boris-Möller • Äppelpaj och stjärnvind: om konvektion av Hans-Uno Bengtsson • Receptteori och spilltabell av Jan Boris-Möller • Stekvändning och mikrovågsugnar i köket och i kosmos: om strålning av Hans-Uno Bengtsson • Temperaturer av Jan Boris-Möller • Förgasare och konsten att dricka konjak: om faser och fasövergångar av Hans-Uno Bengtsson • Frysning, bakterier, hygien och näring av Jan Boris-Möller • Majonnäs, dressing och diskmedel: om konsten att blanda olja och vatten av Hans-Uno Bengtsson • Matlagningstips och recept av Jan Boris-Möller 1 uppl. 1997. 34 + 4 blanka sidor.

Nyskick. Innehållet är genomgången och bedöms vara i nyskick. Bokens omslag har en viss åldersrelaterad blekning på vissa ställen, men är i gott skick.

FRI FRAKT inrikes
Betala med Swish Fraktfritt

Förlagsfakta

ISBN
9789197263474
Titel
Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
Författare
Bengtsson, Hans-Uno - Boris-Möller, Jan - Płoski, Andrzej
Förlag
Lund : Boström
Utgivningsår
1997
Språk
Svenska