Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En bok om matlagning
KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En bok om matlagning KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En bok om matlagning KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En bok om matlagning KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En bok om matlagning KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En bok om matlagning KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En bok om matlagning

KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En bok om matlagning

Inbunden bok Boström. 1998. 238 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! – Helklotband med präglad titel och påklistrad illustration. –– Hans-Uno Bengtsson, född den 12 maj 1953 i Laholm, död den 18 maj 2007 i Lund, var en svensk teoretisk fysiker. Han var bland annat docent i teoretisk fysik vid Lunds universitet och var även känd som föreläsare, författare och översättare av populärvetenskaplig litteratur. • "Koka soppa på fysik" som tar upp frågeställningar kring matlagning ur ett fysik- och kemiperspektiv, och samtidigt ger många goda råd. Hans-Uno Bengtsson var spirituell och humoristisk, som ofta var på tv och sommarpratade vid nåt tillfälle. • Jan Boris-Möller är nog mer känd för de flesta som bl a stjärnkock i tv och som därtill läst elektroteknik vid Lunds Tekniska Högskola. • Boken, är riktad till lekmannen, välskriven, väldigt underhållande och kryddad med anekdoter och historia. – "När jag intar köket utgår jag ytterst sällan från recept. Mer än halva nöjet är ju att använda sin fantasi. Dessutom mäter jag aldrig upp ingredienserna, det får gå på känn. Därför kommer jag inte alltid att ange mått i recepten, och om jag gör det får ni ta dom med en nypa salt (jäklar vad kul jag är)." –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789172310148
Titel
Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
Författare
Bengtsson, Hans-Uno - Boris-Möller, Jan - Płoski, Andrzej
Förlag
Lund : Boström
Utgivningsår
1998
Språk
Svenska