Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Här kommer Petter

Här kommer Petter

Inbunden bok. Tryckcentralen. 3 uppl. 1963. 180 sidor.

Mycket gott skick. "Här kanske inte händer så mycket som i Stockholm", sa farbror Johan, när Petter kom till Småland och skulle vara på farbror Johans gård hela sommaren. "Men du kommer nog att trivas ändå, får vi hoppas."

Petter tvivlade starkt på det. Han förstod inte vad han hade bland en massa ilskna hästar och kor att göra, när han mycket hellre ville vara hemma hos mamma och pappa i Stockholm.

Men det var bara första kvällen han kände det så. Sedan bekantade han sig inte bara med hästarna och korna utan också med Anders och Anna-Maja och tant Selma och Gustav och Kristin och farmor. Han märkte snart att det inte var svårt att trivas i den trygga och vänliga värld, där han hade hamnat. Och han märkte också att där hände fullt tillräckligt... o, ja, det hände nya och spännande saker nästan varenda dag...

(Den lilla stockholmspojken Petter och hans upplevelser på gården i Småland känner alla svenska barn till från TV-serien som gjorde Petter till en storfavorit. Att läsa om honom är inte mindre nöjsamt.)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish