Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Spelets regler: raggning & flirt på krogen

Spelets regler: raggning & flirt på krogen

Häftad bok Borea Bokförlag. 2008. 298 sidor.

Gott skick. Några fläckar med brunaktig ton på sidbladens utkanter som framträder när boken är försluten, den största L-formad och ca 2,5 cm lång. Fläck med gulaktig färg på s. 13. I övrigt mycket gott skick. 463 gram.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789189140547
Titel
Spelets regler : raggning & flirt på krogen
Författare
Hans Andersson
Förlag
Borea Bokförlag
Utgivningsår
2008
Omfång
297 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
456 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Raggning och flirt intresserar de flesta. För män är samtalsämnet raggning snarast en sorts minsta gemensamma nämnare. Oavsett ålder, yrke eller intresse, fungerar det att snacka brudar och raggning. I delat samförstånd utbyter män gärna erfarenheter, teorier och anekdoter, medan kvinnor sällan är lika frispråkiga om sitt raggande. Hur går det till att ragga? Vilka olika strategier för avvisanden och sexuella inviter använder män och kvinnor? I Spelets regler studeras krogen som sexuell mötesplats. På krogen speglas könsideal och sexualnormer i vår kultur. Kvinnors strategier handlar om att välja rätt man och avvisa påstridiga män. Samtidigt odlas föreställningar om mäns virilitet och raggning. Kvinnor uppfattar ofta blyga män som oattraktiva: män förväntas driva på och ta initiativ. Spelets regler bygger på ingående intervjuer och fältstudier. Boken ger en inblick i raggandets och flirtandets oskrivna regler och de svårhanterade förväntningarna på hur det sexuella samspelet mellan könen ska se ut.