Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
HANNAS HALLAND - Med kärlek från Gottskär till Mellbystrand

HANNAS HALLAND - Med kärlek från Gottskär till Mellbystrand

Häftad bok. EA Förlag. 1 uppl. 2014. 123 sidor.

Nyskick. Boken är en gallrad biblioteksbok. Verkar oläst. Inga märken eller markeringar förutom bibliotekets egen stämpel. Inget 'bokhylleslitage' på pärmarna. som är inplastade. INNEHÅLLER CD. Ur förlagets beskrivning: ” Hannas Halland är ingen vanlig guidebok utan en personlig berättelse med Hannas egna intryck och tankar. Hon vill dela med sig av vackra strandstränder, solnedgångar och bokskogar. Boken tar dig med på en resa till alla Hannas favoritställen från Gottskär i norr till Mellbystrand i söder. Hon berättar om sina mysigaste ställen och bästa matupplevelser och delar med sig av recept med smaker av Halland. Hon har även stått bakom kameran och vi får se det vackra Halland genom Hannas ögon. Hanna Dahlberg Leuhusen är född och uppvuxen i Halland men har rest och bott på många ställen i världen. Nu är hon tillbaka i sin barndoms landskap med naturen, havet och stränderna. Hon är yrkesutbildad musiker och har spelat in en skiva med sköna sommarcovers. en CD som medföljer boken och förhöjer bokens sommarkänsla. ”

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789187519284
Titel
Hannas Halland : med kärlek från Gottskär till Mellbystrand
Författare
Hanna Dahlberg Leuhusen
Förlag
EA Förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
123 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
150 x 210 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
350 g
Språk
Svenska
Baksidestext
HANNAS HALLAND / Hanna Dahlberg Leuhusen

Hannas Halland är ingen vanlig guidebok utan en personlig berättelse med Hannas egna intryck och tankar. Hon vill dela med sig av vackra strandstränder, solnedgångar och bokskogar. Dofterna från rapsfälten och vresrosorna. Det svala vattnet, den varma solen och den mjuka sanden mot huden. Ljuden från vågskvalp, barnskratt, susande tallkronor och spelande syrsor på seneftermiddagarna. De goda smakerna från riktigt vällagad mat, krämiga glassar, gott kaffe och kladdiga chokladkakor.

Boken tar er med på en resa till alla Hannas favoritställen från Gottskär i norr till Mellbystrand i söder. Hon berättar om sina mysigaste ställen och bästa matupplevelser och delar med sig av recept med smaker av Halland. Hon har även stått bakom kameran och vi får se det vackra Halland genom Hannas ögon.

Om författaren:

Hanna är född och uppvuxen i Halland men har rest och bott på många ställen i världen. Nu är hon tillbaka i sin barndoms landskap med naturen, havet och stränderna. Hon är yrkesutbildad musiker och har spelat in en skiva med sköna sommarcovers. En CD som medföljer boken och förhöjer bokens sommarkänsla. Hanna följer helt enkelt med dig i bilen på utflykten i Sommarhalland!