Rådjur Hjort - behandling och tillagning
Inbunden bok.
Jaktmarker och fiskevattens jaktbibliotek. 1989. 95 sid. Inbunden. 23x17cm. 420 gram. Några märken pärm, fläckar försättsblad, sprucken limning. Om styckning, beredning och tillagning. Många läckra recept, som Stroganoffgryta, vild portergryta, baconklädda rulader m.m. Kapitelrubriker: Styckningsschema, vilt i frysen, buljong soppa, kokt rimmat, stekar, sadel, vilt i panna, rökt vilt, gryträtter, färsrätter, lever njure, smårätter smörgåsmat.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9197129011
- Titel
- Rådjur, hjort : behandling och tillagning
- Författare
- Halvarsson, Kerstin - Forsberg, Geith - Matsson, Östen - Jaktmarker & fiskevatten
- Förlag
- Västerås : Jaktmarker och fiskevattens jaktbibliotek
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska