Rådjur, hjort : behandling och tillagning
Inbunden bok. Västerås : Jaktmarker och fiskevattens jaktbibliotek. 1989. 92 sidor.
Nära nyskick.
Många läckra recept, som Stroganoffgryta, vild portergryta, baconklädda rulader m.m.
Kapitelrubriker: Styckningsschema, vilt i frysen, buljong soppa, kokt rimmat, stekar, sadel, vilt i panna, rökt vilt, gryträtter, färsrätter, lever njure, smårätter smörgåsmat.
styckningsschema för råddjur , dovvilt och kronvilt , råd att frysa vilt, massa recept och receptförteckningen över smårätter – smörgåsmat,, buljong –soppa, kokt-rimmat, stekar, vilt i panna , gryträtter, lever – njure mm.
rikligt illustrerad
Förlagsfakta
- ISBN
- 9197129011
- Titel
- Rådjur, hjort : behandling och tillagning
- Författare
- Halvarsson, Kerstin - Forsberg, Geith - Matsson, Östen - Jaktmarker & fiskevatten
- Förlag
- Västerås : Jaktmarker och fiskevattens jaktbibliotek
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska