Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Rådjur, hjort : behandling och tillagning

Rådjur, hjort : behandling och tillagning

Inbunden bok. Västerås : Jaktmarker och fiskevattens jaktbibliotek. 1989. 92 sidor.

Nära nyskick. Många läckra recept, som Stroganoffgryta, vild portergryta, baconklädda rulader m.m.
Kapitelrubriker: Styckningsschema, vilt i frysen, buljong soppa, kokt rimmat, stekar, sadel, vilt i panna, rökt vilt, gryträtter, färsrätter, lever njure, smårätter smörgåsmat.
styckningsschema för råddjur , dovvilt och kronvilt , råd att frysa vilt, massa recept och receptförteckningen över smårätter – smörgåsmat,, buljong –soppa, kokt-rimmat, stekar, vilt i panna , gryträtter, lever – njure mm.
rikligt illustrerad

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9197129011
Titel
Rådjur, hjort : behandling och tillagning
Författare
Halvarsson, Kerstin - Forsberg, Geith - Matsson, Östen - Jaktmarker & fiskevatten
Förlag
Västerås : Jaktmarker och fiskevattens jaktbibliotek
Utgivningsår
1989
Språk
Svenska