Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
 Stycka kött : Hemma, i butik, i skola

Stycka kött : Hemma, i butik, i skola

Inbunden bok. Ica. 1974. 135 sidor.

Nyskick. Kött i stora stycken är en dyr råvara som det gäller att hantera rätt. Att stycka en grishalva, ett lamm eller rådjur till bra konsumtionsdetaljer fordrar kunnande Kunnandet i sin tur fordrar ordentlig handledning.
Tillsammans med Harald Karlenhed, konsulent vid Slakteriförbundet och välkänd expert i köttsammanhang (han fick bl a Gastronomiska Akademiens stipendium år 1972!), presenterar vi här i bild och text de mest rationella metoderna för styckning av storboskap, kalv, får, lamm. svin och vilt. Till varje styckningsdetalj lämnas också förslag på lämpliga rätter.
Stycka kött vänder sig till alla som har med kött att göra i sitt yrke eller hemma, till köttmästaren och säljaren men också till den. Nyskick. (240211)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9153402863
Titel
Stycka kött : hemma, i butik, i skola
Författare
Högdal, Eva - Karlenhed, Harald - Ica provkök
Förlag
Västerås : Ica bokförl
Utgivningsår
1977
Språk
Svenska