Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ångkoka ( de 60 recept är : ( ur innehåll ) : Ångkokning : Smakfullt, nyttig och enkelt. Alla recept i boken är för fyra personer. Ta del av råden och lita på dina sinnen. Du kommer garanterat att lyckas! ; Ångkokning - Varför det? ; Grundprincipen ; Utrustning ; Vätska och koktider ; Råvaror och beredning ; Tips ; Ris, pasta och potatis : Huvudrätt, förrätt eller tillbehör. Läckra såser och spännande kryddningar för varje smakriktning. Mer än tillbehör ; Pasta : Grundmetod för färsk pasta ; Sardell- tomatröra ; Curry- och korianderröra ; Pasta med svamp ; Pesto ; Ris : Grundmetod för ris ; Indiskt ris ; Örtris ; Asiatiskt ris ; Potatis : Röd mojo ; Grön mojo ; Potatissallad ; Potatis med bechamelsås ; Vegetariskt : Från grönsakslandet ; Smaksättning ; Tips ; Vegetarisk cannelloni ; Fänkål i citrusbuljong ; Couscous med blodgrape ; Nudlar med grönsaker ; Blomkål med getost ; Fisk och skaldjur : Från sjö och hav ; Smaksättning ; Tips ; Rödtungsrullader ; Lax- och grönsakspaket ; Fiskpaté med variationer ; Rullströmming i form ; Ångkokta musslor ; Fisksoppa med aioli ; Skaldjurspytt ; En bit av det bästa ( fiskfilé, koljafilé ) ; Paella ; Cajunkräftstjärtar ; Örter ; Från örtagården ; Odla och förvara ; Fine herbs ; Herbes de provence ; Gremolada ; Tips ; Fågel och ägg ; Till frukost och middag ; Smaksättning ; Tips ; Primörfylld kycklingfilé ; Kyckling och färskost i wontonpaket ; Svampfylld kyckling ; Kalkon- och örtqueneller ; Kardemummakyckling ; Enkel äggrätt ; Kött ; En bit kött ; Smaksättning ; Tips ; Vild wallenbergare ; Lamm i vinblad ; Kål- och lökdolmar ; Fläskfilé med jordnötssmör ; Smårätter : Rödbetor med wasabiaioli ; Laxknyte ; Endive med pinjenötter ; Rödlök med sardeller ; Paprikarulle ; Vårrullar med räkor ; Ostron med sherryvinägrett ; Skaldjur på kronärtskocka ; Brie i knyte ; Örtklädd pilgrimsmussla ; Sparriskrona ; rädisor med gräslökssmör ; Små kycklingspett ; Fläskfiléfylld paprika ; Risknyte i buljong ; Majskolv med örter ; Västerbottenpaket ; Soltorkade tomater i mangold ; Cocktailtomater ; Rotfruktspotpurri ; Desserter ; En söt avslutning : Risdessert med saffran ; Fruktgömma ; Créme caramel ; Fruktblandning i paket ; Chokladpaj för alla smaker ; Marinader och WonTondeg : Marinerad med variation ; Örtmarinad ; Sojamarinad ; Citrus- och ingefärsmarinad ; Körvelmarinad ; Rödvinsmarinad ; Vitvinsmarinad ; Rotsaksmarinad ; Dessertmarinad på portvin ; Fruktmarinad på vin ; Körsbärsmarinad ; Balsamdressing ; Wonton degplattor ; Örtregister ; Register - Ångkoktider ; Register )

Ångkoka ( de 60 recept är : ( ur innehåll ) : Ångkokning : Smakfullt, nyttig och enkelt. Alla recept i boken är för fyra personer. Ta del av råden och lita på dina sinnen. Du kommer garanterat att lyckas! ; Ångkokning - Varför det? ; Grundprincipen ; Utrustning ; Vätska och koktider ; Råvaror och beredning ; Tips ; Ris, pasta och potatis : Huvudrätt, förrätt eller tillbehör. Läckra såser och spännande kryddningar för varje smakriktning. Mer än tillbehör ; Pasta : Grundmetod för färsk pasta ; Sardell- tomatröra ; Curry- och korianderröra ; Pasta med svamp ; Pesto ; Ris : Grundmetod för ris ; Indiskt ris ; Örtris ; Asiatiskt ris ; Potatis : Röd mojo ; Grön mojo ; Potatissallad ; Potatis med bechamelsås ; Vegetariskt : Från grönsakslandet ; Smaksättning ; Tips ; Vegetarisk cannelloni ; Fänkål i citrusbuljong ; Couscous med blodgrape ; Nudlar med grönsaker ; Blomkål med getost ; Fisk och skaldjur : Från sjö och hav ; Smaksättning ; Tips ; Rödtungsrullader ; Lax- och grönsakspaket ; Fiskpaté med variationer ; Rullströmming i form ; Ångkokta musslor ; Fisksoppa med aioli ; Skaldjurspytt ; En bit av det bästa ( fiskfilé, koljafilé ) ; Paella ; Cajunkräftstjärtar ; Örter ; Från örtagården ; Odla och förvara ; Fine herbs ; Herbes de provence ; Gremolada ; Tips ; Fågel och ägg ; Till frukost och middag ; Smaksättning ; Tips ; Primörfylld kycklingfilé ; Kyckling och färskost i wontonpaket ; Svampfylld kyckling ; Kalkon- och örtqueneller ; Kardemummakyckling ; Enkel äggrätt ; Kött ; En bit kött ; Smaksättning ; Tips ; Vild wallenbergare ; Lamm i vinblad ; Kål- och lökdolmar ; Fläskfilé med jordnötssmör ; Smårätter : Rödbetor med wasabiaioli ; Laxknyte ; Endive med pinjenötter ; Rödlök med sardeller ; Paprikarulle ; Vårrullar med räkor ; Ostron med sherryvinägrett ; Skaldjur på kronärtskocka ; Brie i knyte ; Örtklädd pilgrimsmussla ; Sparriskrona ; rädisor med gräslökssmör ; Små kycklingspett ; Fläskfiléfylld paprika ; Risknyte i buljong ; Majskolv med örter ; Västerbottenpaket ; Soltorkade tomater i mangold ; Cocktailtomater ; Rotfruktspotpurri ; Desserter ; En söt avslutning : Risdessert med saffran ; Fruktgömma ; Créme caramel ; Fruktblandning i paket ; Chokladpaj för alla smaker ; Marinader och WonTondeg : Marinerad med variation ; Örtmarinad ; Sojamarinad ; Citrus- och ingefärsmarinad ; Körvelmarinad ; Rödvinsmarinad ; Vitvinsmarinad ; Rotsaksmarinad ; Dessertmarinad på portvin ; Fruktmarinad på vin ; Körsbärsmarinad ; Balsamdressing ; Wonton degplattor ; Örtregister ; Register - Ångkoktider ; Register )

Inbunden bok. Zenario Sweden AB / Mixoft Publishing AB. 1:a tryckningen, 1:a uppl. 2002. 138 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Se alla de 60 recept inom parenteser under titel rutan där uppe. Omslaget sliten lite med en rak lång 2 cm punkterings skada vid ryggen. Resten är som ny. Oläst. Varje recept har en hel sida illustration med färg foto. Stor format : 23,2 cm x 23,1 cm. 739 gram. (låda20230509-2?0).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197422161
Titel
Ångkoka
Författare
Bodin, Hélène
Förlag
Zenariod
Utgivningsår
2002
Omfång
138 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext

Ytterligare författare: Bodin, Hélène
Ytterligare fotografer: Nilsson, Pepe