Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hej, hejdå

Hej, hejdå

Inbunden bok. Lilla Piratförlaget. 2024. 32 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// I den här ordlösa bilderboken (sånär som på orden Hej och Hejdå) visar Per Gustavsson på sin skicklighet att fånga in det stora livet i det lilla formatet.

En ensam nalle sitter på en bänk. Plötsligt kommer någon -- hej! Och ett möte uppstår. Men det är inte ett möte som består, utan ett möte som slutar i hejdå

En enkel och samtidigt existentiell bok om livet, som kanske mest av allt består av en rad hej och (nästan) lika många hejdå. Internationellt kallas ordlösa böcker för silent books, men Per Gustavssons bok är långt ifrån tyst. Snarare en snillrik bok att verkligen samtala kring.

Per Gustavsson är en av våra mest populära bilderboksskapare. Han står bakom en mängd älskade titlar, som till exempel böckerna om Prinsessan och Prinsen, och de om familjen Knyckertz. Han har nominerats till Augustpriset flera gånger, bland annat för Sen kom vintern (2019).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178135219
Titel
Hej, hejdå
Författare
Gustavsson, Per
Förlag
Lilla Piratförlaget
Utgivningsår
2024
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
139 x 163 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
137 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I den här ordlösa bilderboken (sånär som på orden Hej och Hejdå) visar Per Gustavsson på sin skicklighet att fånga in det stora livet i det lilla formatet.En ensam nalle  sitter på en bänk. Plötsligt  kommer någon -- hej! Och ett möte uppstår. Men det är inte ett möte som består, utan ett möte som slutar i hejdå En enkel och samtidigt existentiell bok om livet, som kanske mest av allt består av en rad hej och (nästan) lika många hejdå. Internationellt kallas ordlösa böcker för silent books, men Per Gustavssons bok är långt ifrån tyst. Snarare en snillrik bok att verkligen samtala kring.Per Gustavsson är en av våra mest populära bilderboksskapare. Han står bakom en mängd älskade titlar, som till exempel böckerna om Prinsessan och Prinsen, och de om familjen Knyckertz. Han har nominerats till Augustpriset flera gånger, bland annat för Sen kom vintern (2019).