Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ta makten över tiden - Exec

Ta makten över tiden - Exec

Inbunden bok. Liber. Första uppl. 2006. 64 sidor.

Mycket gott skick. Inbunden i förlagets laminerade pappband.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789147076284
Titel
Ta makten över tiden - Exec
Författare
MacDowall, Gunilla
Förlag
Liber
Utgivningsår
2006
Omfång
64 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
217 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ta makten över tiden ger dig konkreta råd, tips och verktyg för hur du ska använda din tid mer effektivt. Den ger dig också möjlighet att reflektera kring din egen tidsanvändning och hur den påverkar dig och din omgivning.

Läs mer
För mer än tusen år sedan fanns det i våra trakter en sorts människor som inte hade någon frihet, som alltid fick störas. De hade ingen rätt att styra sina egna liv. Man kunde när som helst påkalla deras uppmärksamhet och de var tvungna att omedelbart avbryta de sysslor de höll på med för att svara på kallelsen. De kallades för trälar.
Stanna gärna upp och fundera över ditt förhållningssätt till dig själv, andra och behovet eller förväntningen på att alltid vara tillgänglig. Hur hanterar du mobiltelefoner, e-post och andra tidstjuvar – är du rent av en av nutidens trälar?
Ta makt över tiden ger dig konkreta råd, tips och verktyg för hur du ska använda din tid mer effektivt. Den ger dig också möjlighet att reflektera kring din egen tidsanvändning och hur den påverkar dig och din omgivning.

Om författarna
Gunilla MacDowall är konsult och driver företaget MacDowall Konsult. Hon har bl a erfarenhet från Försäkringskassan som organisationskonsult och utbildningschef. Gunilla MacDowall håller bland annat kursen ”Personlig planering och stresshantering” i Företagsuniversitetets regi och genomför ledarutvecklingsprogram, internt och i öppna kurser.

Kent Werner är fd officer i Marinen och chef för Marinens Utbildnings- och LedarskapsCenter. Han är konsult i egna företaget Cluram AB. Kent Werner arbetar främst med chefsutveckling, teamutveckling samt personlig utveckling. Han är en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare.