Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
MELLAN RADERNA

MELLAN RADERNA

Inbunden bok. B. Wahlströms. Första kartonnerade uppl. 2002. 287 s. Inbunden. Kartonnage. Omslagsillustration: Jan Larkman. 23x15,5cm. 514 gram.

Nära nyskick. Originalets titel: BOOKENDS. Översättning: Britt-Marie Thieme. " Cath har gett upp män. Det är ingen idé, tycker hon. Man blir bara utnyttjad och får hjärtat krossat. Hon har det bra som det är med bästa kompisen Syd som är homosexuell. Med honom får hon allt hon vill ha i ett förhållande utan att behöva bekymra sig om kärlekssorger. Dessutom har hon det gamla gänget från universitetstiden och sin karriär på reklambyrån. Visst är hon nöjd med sitt liv! Eller är hon det? Är det verkligen bara vänner hon behöver? Och vad hände med drömmarna om att öppna en bokhandel? Dessutom har gänget en öm punkt: Portia hon som var navet i gänget under universitetsåren, men som de alla bröt kontakten med av en anledning som ingen längre vill tänka på. Så en dag står Portia där igen och plötsligt sätts alla gamla invanda relationer i gungning. Men vad är det egentligen som händer? För att förstå det måste Cath läsa mellan raderna. MELLAN RADERNA är en engagerande bok om några vänner som kämpar med att få vänskap, kärlek och karriär att fungera. Det är en berättelse om hur svårt det kan vara att få alla delar av livet i balans men också om hur härligt det är när det lyckas ".

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9132327293
Titel
Mellan raderna
Författare
Jane Green
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2002
Omfång
287 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
155 x 230 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
514 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Cath har gett upp män. Det är ingen idé, tycker hon. Man blir bara utnyttjad och får hjärtat krossat. Hon har det bra som det är med bästa kompisen Syd som är homosexuell. Med honom får hon allt hon vill ha i ett förhållande utan att behöva bekymra sig om kärlekssorger. Dessutom har hon det gamla gänget från universitetstiden och sin karriär på reklambyrån. Visst är hon nöjd med sitt liv!

Eller är hon det? Är det verkligen bara vänner hon behöver? Och vad hände med drömmarna om att öppna en bokhandel? Dessutom har gänget en öm punkt: Portia hon som var navet i gänget under universitetsåren, men som de alla bröt kontakten med av en anledning som ingen längre vill tänka på.

Så en dag står Portia där igen och plötsligt sätts alla gamla invanda relationer i gungning. Men vad är det egentligen som händer? För att förstå det måste Cath läsa mellan raderna

Mellan raderna är en engagerande bok om några vänner som kämpar med att få vänskap, kärlek och karriär att fungera. Det är en berättelse om hur svårt det kan vara att få alla delar av livet i balans men också om hur härligt det är när det lyckas.