Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Att hantera misskötsel . Handbok för chefer

Att hantera misskötsel . Handbok för chefer

Inbunden bok Liber. 2009. 127 sidor.

Nyskick. Vad är misskötsel på arbetsplatsen? Hur bemöter man det som chef och vilka följder kan bli aktuella? Här klargörs för dig som chef de vanligaste frågorna och de vanligaste varianterna av misskötsel.Hur hanterar man anställda som slarvar med arbetstiderna, har allvarliga problem med att samarbeta eller är onyktra på arbetstid?De flesta chefer tvingas förr eller senare hantera medarbetare som missköter sig. Den här boken visar både vad du som chef kan göra i förebyggande syfte och hur du bör agera när misskötseln väl är ett faktum. Här får du svar på de mest angelägna frågorna: Vad är att betrakta som misskötsel och inte? När finns det grund för uppsägning? Vilka rättigheter och skyldigheter har man som arbetsgivare? Med den här boken i handen kan du undvika de vanligaste fallgroparna och öka dina chanser att göra rätt från början.Laminatband.Format 21,7x15,5 cm.Vikt: 400 g.Språk:Svenska.Absolut nyskick. (200324)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9170054037
Titel
Att hantera misskötsel : handbok för chefer
Författare
Georg Frick
Förlag
Liber
Utgivningsår
2009
Omfång
127 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
362 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vad är misskötsel på arbetsplatsen? Hur bemöter man det som chef och vilka följder kan bli aktuella? Här klargörs för dig som chef de vanligaste frågorna och de vanligaste varianterna av misskötsel.

Läs mer
Hur hanterar man anställda som slarvar med arbetstiderna, har allvarliga problem med att samarbeta eller är onyktra på arbetstid?
De flesta chefer tvingas förr eller senare hantera medarbetare som missköter sig. Den här boken visar både vad du som chef kan göra i förebyggande syfte och hur du bör agera när misskötseln väl är ett faktum. Här får du svar på de mest angelägna frågorna: Vad är att betrakta som misskötsel och inte? När finns det grund för uppsägning? Vilka rättigheter och skyldigheter har man som arbetsgivare?
Med den här boken i handen kan du undvika de vanligaste fallgroparna och öka dina chanser att göra rätt från början.

Om författarna
Georg Frick är personalvetare och verksam som konsult på Long och Partners AB och har i många år arbetat med lönefrågor som utbildare, rådgivare, förhandlare och konsult.