Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Nedre Manilla

Nedre Manilla

Inbunden bok

Nyskick. Albert Bonniers Förlag | Utg. 2012 | Förlagsband. | 115 s. | 9789100130046 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Det finns en plats som kanske mer än någon annan symboliserar berättandets konst i Sverige. Nämligen Nedre Manilla på Djurgården i Stockholm. Karl Otto och Lisen Bonnier uppförde huset efter Ragnar Östbergs ritningar 1910, tänkt som både ett hem åt dem och en samlingsplats för familjen. Numera är det mest känt för sitt omfattande porträttgalleri av en stor del av den svenska författarkåren, ett "Hall of Fame". Det fanns en lucka en Albert Bonniers Förlags 175-åriga historia, historien om Nedre Manilla, om tillkomsten och vad som utspelat sig i det intagande huset. Det råder denna initierade och stilfullt formgivna bok bot på, tack vare Per I Gedins unika kunskaper om både förlagshistorien och familjen Bonnier. Boken finns även i engelskspråkig utgåva.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100130046
Titel
Nedre Manilla
Författare
Per I. Gedin
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2012
Bandtyp
Inbunden
Mått
168 x 205 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
367 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det finns en plats som kanske mer än någon annan symboliserar berättandets konst i Sverige. Nämligen Nedre Manilla på Djurgården i Stockholm. Karl Otto och Lisen Bonnier uppförde huset efter Ragnar Östbergs ritningar 1910, tänkt som både ett hem åt dem och en samlingsplats för familjen. Numera är det mest känt för sitt omfattande porträttgalleri av en stor del av den svenska författarkåren, ett "Hall of Fame". Det fanns en lucka en Albert Bonniers Förlags 175-åriga historia, historien om Nedre Manilla, om tillkomsten och vad som utspelat sig i det intagande huset. Det råder denna initierade och stilfullt formgivna bok bot på, tack vare Per I Gedins unika kunskaper om både förlagshistorien och familjen Bonnier. Boken finns även i engelskspråkig utgåva.