Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2005
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151842882
Titel
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2005
Författare
Gastronomiska akademien
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2004
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
135 x 230 mm
Vikt
418 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Jan-Öjvind Swahn skriver i årets kalender om ostens historia i Sverige. Om de modernare osttrenderna skriver DN:s matskribent Jens Linder.
Vi får läsa om det goda knäckebrödet från Gränna, och Peter Harryson (medlem av Gastronomiska Akademien!) skriver om ett outplånligt matminne.
Bland övrigt innehåll i kalendern kan nämnas Inger Grimlunds reportage från årets statusfyllda "SM i matlagning", det som renderar vinnaren hederstiteln Årets kock och därmed Gastronomiska Akademiens Mejerimedalj.

Bakom kalendern står som vanligt Jan-Öjvind Swahn som är huvudredaktör. Vid sin sida har han en namnkunnnig och kulinariskt väl bevandrad redaktionskommitté: Lars O Lagerqvist, Christina Möller och Niklas Rådström.