Herbes de Provence-En kulinarisk resa till sju köksmästare
Inbunden bok. Egmont Richter AB. 2002. 144 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Rosmarin, timjan, lager, fänkål, mejram, salvia och kyndel — klassiska herbes de Provence, som är tema för recepten i denna bok.
Sju köksmästare från sju topprestauranger i Provence lagar mat med var sin
ört och presenterar en unik samling recept på soppor, fisk- och kötträtter, sallader och desserter. En härlig doft av Provence i flera bemärkelser.
Laminatband. Rikt fotoillustrerad i färg.28,5x22cm. .Svenska. Absolut nyskick. (230704)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9177112245
- Titel
- Herbes de Provence-en kulinarisk resa till sju köksmästare
- Författare
- Anthony Gardiner
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 295 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 974 g
- Språk
- Svenska