Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
GRODDAR, ALGER & TOFU

GRODDAR, ALGER & TOFU

Inbunden bok. HÄLSAböcker, Orsa. Första uppl. 1992. 109 s. Inbunden. 21x14cm. 248 gram.

Nära nyskick. Per Frisk skriver: "GRODDAR, ALGER & TOFU är en annorlunda receptbok. Här presenteras ny spännande mat. GRODDAR introducerades i Sverige i slutet av 1970-talet. I Norden har vikingarna använt vissa ALGSORTER under sina sjöresor. TOFU är en traditionell basföda i Kina, Japan och Korea. Gemensamt för alla dessa födoämnen är att de med lätthet kan kombineras med annan mat som man är mer van vid. Man kan göra en måltid lite mera spännande, aptitretande och rent av nyttigare genom groddar, alger och tofu."I den här boken finns nya uppslag till rätter att överraska med och här finns också handledning för hur man hanterar groddarna, algerna och tofun .

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen