Blodsockerblues i köket 80 recept med lågt glykemiskt index
Inbunden bok. Fitnessförlaget . 2004. 160 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Fitnessförlaget 2004. Innehåller näringsfysiologen Fredrik Paulúns lågglykemiska favoritrecept. De skapar fördelar både för stunden och framtiden. Allt från att undvika trötthetskänslor efter maten till att förebygga hälsobovar som hjärt- och kärlsjukdomar, övervikt och åldersdiabetes. Här finns 80 näringsberäknande recept indelade i kategorierna fågel, kött, fisk & skaldjur, vegetarisk och tillbehör. En spännande blandning rätter med smaker från olika delar av världen. Recepten är enkla att tillaga och kombineras med foton. ///// Gradering: Nära nyskick - lätt bindningssläpp cirka 15 sidor.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9197457051
- Titel
- Blodsockerblues i köket : 80 recept med lågt glykemiskt index
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Svensk Egenvård
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 227 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 654 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Behöver du hjälp att använda den nya GI-metoden i köket? Här bjuder Fredrik Paulún på 80 av sina lågglykemiska favoritrecept som ger hälsomässiga fördelar både för stunden och i framtiden. Fredriks recept är goda, lättlagade och beräknade utifrån näringsinnehåll och GI-värde. Och viktigast av allt: de ger ett effektivt skydd mot hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och övervikt