Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vacker och tidlös trädgård : Så skapar du en lummig oas

Vacker och tidlös trädgård : Så skapar du en lummig oas

Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2024. 112 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Drömmer du om en vacker, lummig och tillåtande trädgård där det känns som att tiden har stannat? Där tusenskönor vandrar ut i gräsmattan, vårlökar bildar mattor och ängar omsluter fruktträden. En hållbar, lantlig och tidlös plats där växterna tillåts breda ut sig. Där det vilda får vara med och måla trädgårdstavlan. En trädgård för framtiden.

I den här boken får du hjälp med att bygga upp sagolikt vackra miljöer, oavsett om du har en liten radhustäppa eller större villatomt. Mängder av inspiration och handfasta råd ger dig verktygen för att forma gläntan, lunden och ängen. Du lär dig också skapa kontraster och olika nivåer i trädgården. Med villiga klättrare och slingrande grusgångar däremellan blir det en plats för både dig och den biologiska mångfalden – där fåglar, humlor och fjärilar hittar mat och skydd. Här står grönskan i fokus och sprider sig fritt med hjälp av en öm hand. Det är ett samspel mellan det vilda och det ordnade, ett sätt att göra trädgården till ett tidlöst rum att längta till.

Ellen Forsström är journalist och författare med passion för trädgård. Hon vill visa att trädgårdsarbete kan vara ett sätt att följa naturens växlingar och skänka mening och lugn i en i tillvaro som ofta kan upplevas som kravfylld. Med ett poetiskt språk och vackra bilder tas läsaren med till ett närvarande sätt att närma sig trädgårdens växter och sysslor.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155272739
Titel
Vacker och tidlös trädgård : Så skapar du en lummig oas
Författare
Forsström, Ellen
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2024
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
202 x 231 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
511 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Drömmer du om en vacker, lummig och tillåtande trädgård där det känns som att tiden har stannat? Där tusenskönor vandrar ut i gräsmattan, vårlökar bildar mattor och ängar omsluter fruktträden. En hållbar, lantlig och tidlös plats där växterna tillåts breda ut sig. Där det vilda får vara med och måla trädgårdstavlan. En trädgård för framtiden.I den här boken får du hjälp med att bygga upp sagolikt vackra miljöer, oavsett om du har en liten radhustäppa eller större villatomt. Mängder av inspiration och handfasta råd ger dig verktygen för att forma gläntan, lunden och ängen. Du lär dig också skapa kontraster och olika nivåer i trädgården. Med villiga klättrare och slingrande grusgångar däremellan blir det en plats för både dig och den biologiska mångfalden – där fåglar, humlor och fjärilar hittar mat och skydd. Här står grönskan i fokus och sprider sig fritt med hjälp av en öm hand. Det är ett samspel mellan det vilda och det ordnade, ett sätt att göra trädgården till ett tidlöst rum att längta till.Ellen Forsström är journalist och författare med passion för trädgård. Hon vill visa att trädgårdsarbete kan vara ett sätt att följa naturens växlingar och skänka mening och lugn i en i tillvaro som ofta kan upplevas som kravfylld. Med ett poetiskt språk och vackra bilder tas läsaren med till ett närvarande sätt att närma sig trädgårdens växter och sysslor.