Choklad. Desserter, kakor & varmrätter.
Inbunden bok. Damm Förlag AB, Malmö. 2005. 127 s. Inbunden. 28x17cm. 640 gram.
Nyskick. Det sägs att choklad är nyttigt. Låt oss hoppas att det är sant, för de läckra recepten i CHOKLAD är helt omöjliga att motstå! Här finns riktiga önskedesserter, kakor, konfekt och drycker, men också varmrätter där choklad använts som smakförhöjande krydda. I boken ges också tydliga beskrivningar av hur man enkelt gör dekorationer på samma sätt som proffsen. Många av recepten i CHOKLAD är illustrerade med steg för steg-bilder som tydligt visar hur man går tillväga. CHOKLAD ingår i samma kokboksserie som SÅSER och PAJER.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789171302526
- Titel
- Choklad : desserter, kakor och varmrätter
- Författare
- Joanna Farrow
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 166 x 280 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 590 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- CHOKLAD desserter, kakor & varmrätter
av Joanna Farrow
Det sägs att choklad är nyttigt. Låt oss hoppas att det är sant, för de läckra recepten i CHOKLAD är helt omöjliga att motstå! Här finns riktiga önskedesserter, kakor, konfekt och drycker, men också varmrätter där choklad använts som smakförhöjande krydda.
I boken ges också tydliga beskrivningar av hur man enkelt gör dekorationer på samma sätt som proffsen. Många av recepten i CHOKLAD är illustrerade med steg för steg-bilder som tydligt visar hur man går tillväga.
CHOKLAD ingår i samma kokboksserie som SÅSER och PAJER.