Choklad - desserter, kakor & varmrätter
Inbunden bok.
Nära nyskick. Malmö : Damm, 2005 (Kina) 127[1]s. Färgill. 28 x 17 cm. Övers. av Tove och Johan Janson. Orig:s titel: Chocolate. ISBN: 91-7130-252-2 ; Inbunden dekorerat förlagsband. (Kartonnage) Lätt ytslitage på pärm, i övrigt nära nyskick.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789171302526
- Titel
- Choklad : desserter, kakor och varmrätter
- Författare
- Joanna Farrow
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 166 x 280 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 590 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- CHOKLAD desserter, kakor & varmrätter
av Joanna Farrow
Det sägs att choklad är nyttigt. Låt oss hoppas att det är sant, för de läckra recepten i CHOKLAD är helt omöjliga att motstå! Här finns riktiga önskedesserter, kakor, konfekt och drycker, men också varmrätter där choklad använts som smakförhöjande krydda.
I boken ges också tydliga beskrivningar av hur man enkelt gör dekorationer på samma sätt som proffsen. Många av recepten i CHOKLAD är illustrerade med steg för steg-bilder som tydligt visar hur man går tillväga.
CHOKLAD ingår i samma kokboksserie som SÅSER och PAJER.