Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Teckna mera manga

Teckna mera manga

Inbunden bok Bonnier Carlsen. 2008. 32 sidor.

Mycket gott skick. Format 28,5 x 21,5 cm Vikt 345 g.
Inbundet laminatband, rikt illustrerad med instruktiva teckningar och skisser i färg. Ur baksidestexten: "Teckna mera manga är en fristående fortsättning på Teckna manga från 2006, men det går lika bra att börja med Teckna mera manga. Båda böckerna bygger på Esbjörn Jorsäters och Kwok-Hei Maks uppskattade mangakurs i tidningen Shonen Jump. Genom att följa berättelsen Power Stones med figurerna Ryu och Kaori lär du dig de olika momenten för att skapa din egen manga." INNEHÅLL: Arbetsprocessen, Bildutsnitt, Persongalleri, Relationskarta, Skapa en karta, Effekter, Perspektiv, Bildkomposition, Sidlayout, Dramaturgi, Ljudeffekter mm. // Pärmarna har små tryckmärken. Bilden avser den aktuella boken som levereras. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN för beställning av flera av mina böcker samtidigt. [3729]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789163847899
Titel
Teckna mera manga
Författare
Esbjörn Jorsäter
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2008
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
216 x 289 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
360 g
Språk
Svenska
Baksidestext


”Teckna mera manga” är fortsättningen på ”Teckna manga”, Esbjörn Jorsäters och Kwok-Hei Maks mangakurs som blivit mycket uppskattad som bok (hösten 2006), i mangatidningen Shonen Jump och på Bonnier Carlsens mangasajt www.bcmanga.se. Alla övningar är utprovade av svenska barn och ungdomar.
 I ”Teckna manga” lärde man sig teckna mangafigurer. ”Teckna mera manga” lär ut hur man berättar en spännande historia med sina figurer. Här visas hur man tecknar häftiga effekter och väljer rätt bildvinklar och sidkompositioner för att skapa action, humor och romantik.”Teckna mera manga” bygger på den pedagogik som Esbjörn Jorsäter så framgångsrikt använt i sina tidigare storsäljare ”Teckna djur”, ”Teckna ansikten”, ”Teckna fantasy” och ”Teckna manga”.
 Illustrationerna är gjorda av Kwok-Hei Mak, som är 23 år gammal och uppväxt med manga. Han tecknar ”Bleckmossen Boyz” i Kamratposten och har dessutom illustrerat böckerna ”Bert och kalla kriget” och ”Bert och Heman Hunters”.
 Esbjörn Jorsäters tidigare Teckna-böcker har alla sålt och säljer i stora upplagor. Samtliga har fått utmärkt kritik. De används i undervisningen på många teckningskurser och studiecirklar.