Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
TECKNA MANGA

TECKNA MANGA

Inbunden bok Bonnier Carlsen. Första uppl. 2006. 32 sidor.

Nyskick. Prydlig namnetikett på främre försättsbladet. Inga andra markeringar.
TECKNA MANGA är den första svenska boken om mangateckning, och alla övningar är utprovade av svenska barn och ungdomar. Man lär sig steg för steg grunderna i mangateckning / hur man tecknar ansikten och ansiktsuttryck, / hur man konstruerar figurernas kroppar med utgångspunkt från streckgubbar och enkla geometriska former och hur man tecknar effekter, bakgrunder och dramatiska bilder. TECKNA MANGA bygger på den pedagogik som ESBJÖRN JORSÄTER utformat. Illustrationerna är gjorda av KWOK-HEI MAK, som är uppväxt med manga och utbildad på Serietecknarskolan i Hofors. Han har också skapat den ’nye’ Bert i de senare Bert-böckerna.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789163847905
Titel
Teckna manga
Författare
Esbjörn Jorsäter
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2006
Omfång
31 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
216 x 287 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
366 g
Språk
Svenska
Baksidestext


”Teckna manga” är den första svenska boken om mangateckning, och alla övningar är utprovade av svenska barn och ungdomar. Esbjörn Jorsäters och Kwok-Hei Maks mangakurs har blivit mycket uppskattad i mangatidningen Shonen Jump och på Bonnier Carlsens mangasajt www.bcmanga.se.
 Man lär sig steg för steg grunderna i mangateckning – hur man tecknar ansikten och ansiktsuttryck, hur man konstruerar figurernas kroppar med utgångspunkt från streckgubbar och enkla geometriska former och hur man tecknar effekter, bakgrunder och dramatiska bilder.
 ”Teckna manga” bygger på den pedagogik som Esbjörn Jorsäter framgångsrikt använt i sina tidigare storsäljare ”Teckna djur”, ”Teckna ansikten” och ”Teckna fantasy”.
 Illustrationerna är gjorda av Kwok-Hei Mak, som är 22 år gammal, uppväxt med manga och utbildad på Serietecknarskolan i Hofors. Kwok-Hei har dessutom illustrerat boken där Bert gör comeback, ”Bert och kalla kriget”.
 Esbjörn Jorsäters tidigare böcker om hur man tecknar har sålt i stora upplagor och fått bra kritik. De används på otaliga teckningskurser och studiecirklar.Se instruktionsfilmer på www.youtube.com/jorsater .