Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Den sista stormen : Kärlek & krig, del III : en svensk familjesaga 1914-1919

Den sista stormen : Kärlek & krig, del III : en svensk familjesaga 1914-1919

Inbunden bok. Ordupplaget. 1 uppl. 2008. 357 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst. Året är 1914 och orosmolnen hopar sig på världens himmel. I det lilla fiskeläget Grisslehamn i Roslagen lever den tredje generationen av familjen Nygren. Kriget är närvarande men också diskussionerna om kvinnlig rösträtt och förbudsomröstning angående försäljning av alkohol. När en okänd släkting från England dyker upp förändras deras liv i ett slag. Dottern Gerda möter kärleken, men tror sig snart ha förlorat sin älskade Lars då han som frivillig ger sig in i första världskriget. En tid därefter föder hon en son, Vilhelm. Gerda utvecklas till en stark och självständig kvinna med båda fötterna stadigt på jorden. För henne hägrar en utbildning, hon drömmer om att få arbeta med ord. Erik Eriksson vackra släktkrönika vindlar sig vidare i sin tredje del. Tidigare har utkommit Det brinnande havet (1799-1819) och Den blå stranden . Hela familjesagan Kärlek och krig: 1. Det brinnande havet / 2. Den blå stranden / 3. Den sista stormen / 4. De svarta molnens tid.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185785148
Titel
Den sista stormen
Författare
Erik Eriksson
Förlag
Ordupplaget
Utgivningsår
2008
Omfång
357 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 216 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
456 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Året är 1914 och orosmolnen hopar sig på världens himmel.

I det lilla fiskeläget Grisslehamn i Roslagen lever den tredje generationen av familjen Nygren. Kriget är närvarande men också diskussionerna om kvinnlig rösträtt och förbudsomröstning angående försäljning av alkohol. När en okänd släkting från England dyker upp förändras deras liv i ett slag.

Dottern Gerda möter kärleken, men tror sig snart ha förlorat sin älskade Lars då han som frivillig ger sig in i 1:a världskriget. En tid därefter föder hon en son, Vilhelm. Gerda utvecklas till en stark och självständig kvinna med båda fötterna stadigt på jorden. För henne hägrar en utbildning, hon drömmer om att få arbeta med ord.Erik Eriksson vackra släktkrönika vindlar sig vidare i sin tredje del. Tidigare har utkommit Det brinnande havet (1799-1819) och Den blå stranden (1854-1858).