Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Himlen har inga favoriter.

Himlen har inga favoriter.

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1964. 276 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Omslag: Nägra lätt tidsnötta hörn o rygg, ovankant. Lätt patina. Påverkar inte läsningen!
Himlen har inga favoriter är en roman av den tyske författaren Erich Maria Remarque. Den här romanen är en berättelse om passion och kärlek, som utspelar sig 1948 med en bakgrund av bilracing. Inspirerad av racerföraren Alfonso de Portago.
Lilian Dunkerque är tjugofyra år och har bara något år kvar att leva. När hon möter racerföraren som också känt dödens närvaro i varje lopp, rymmer hon med honom från det schweiziska sanatoriet där hon vårdats för tuberkulos.
Deras tragiska kärlekssaga utspelas mot bakgrunden av allt det vackra och lockande som livet kan bjuda - Venedig, Paris, gnistrande alptoppar, Medelhavets himmel, Italiens vår och spänningen i ett snabbt racerlopp.
Erich Maria Remarque, egentligen Erich Paul Remark, född 22 juni 1898 i Osnabrück i Preussen, död 25 september 1970 i Locarno, var en tysk författare. Hans mest kända roman är På västfronten intet nytt, som utkom 1929 och utspelar sig under första världskriget.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish