Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Gastronomisk Uppslagsbok - Kokkonsten från A till Ö

Gastronomisk Uppslagsbok - Kokkonsten från A till Ö

Häftad bok. Forum. 1995. 358 sidor.

Nyskick. Vet ni vad adamsfikon, adamsäpple och alligatorpäron är? Vet ni ordet barbecue har sitt ursprung? Letar ni efter recept på Angels on horseback? Biff à la Rydberg? Blodpudding? Enköpingslåda? Gazpacho? Lingonpäron? Oxfilé Welllington? Kan ni blanda till en Blue Lady? Daiquiri? Klondike highball? Vet ni vem Carême var?...Svaren på dessa frågor och många andra finner ni i Gastronomisk uppslagsbok som innehåller omkring 5000 uppslagsord.
Danskt band. 358 sid. Illustrerad i s/v. Format 23x17 cm.Vikt 1050 g. Språk: Svenska. Absolut nyskick(210115 velso väns)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9137107704
Titel
Gastronomisk uppslagsbok
Författare
Gorys, Erhard - Sandberg, Marianne - Schimmel, Peter
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
1995
Bandtyp
Häftad
Mått
173 x 235 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
947 g
Språk
Svenska