Gastronomisk Uppslagsbok - Kokkonsten från A till Ö
Häftad bok. Forum. 1995. 358 sidor.
Nyskick.
Vet ni vad adamsfikon, adamsäpple och alligatorpäron är? Vet ni ordet barbecue har sitt ursprung? Letar ni efter recept på Angels on horseback? Biff à la Rydberg? Blodpudding? Enköpingslåda? Gazpacho? Lingonpäron? Oxfilé Welllington? Kan ni blanda till en Blue Lady? Daiquiri? Klondike highball? Vet ni vem Carême var?...Svaren på dessa frågor och många andra finner ni i Gastronomisk uppslagsbok som innehåller omkring 5000 uppslagsord.
Danskt band. 358 sid. Illustrerad i s/v. Format 23x17 cm.Vikt 1050 g. Språk: Svenska. Absolut nyskick(210115 velso väns)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9137107704
- Titel
- Gastronomisk uppslagsbok
- Författare
- Gorys, Erhard - Sandberg, Marianne - Schimmel, Peter
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1995
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 173 x 235 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 947 g
- Språk
- Svenska