Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Fatta sport

Fatta sport

Inbunden bok Alfabeta. 1 uppl. 140 sidor.

Nyskick. Illustrerad av Robert Nyberg. Innehåller beskrivningar av 23 sommarsporter från Badminton till Volleyboll. Varför heter det hat trick när någon gör tre mål på raken? Vem kom på volleyboll och varför? Stämmer det att brottare släpper sig för att distrahera motståndaren? Och vad är egentligen offside? Äntligen en guide för alla sportokunniga! Här får man de grundkunskaper som behövs för att kunna hänga med vid TV:n eller på en arena, men också kortfattad historik och rolig kuriosa om 23 sommarsporter.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9150104195
Titel
Fatta sport
Författare
Elisabeth Nore
Förlag
Alfabeta
Utgivningsår
2004
Omfång
140 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
151 x 191 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
286 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ett OS-år som detta är det många som kommer att hamna framför TV:n tittande på någon sport de inte förstår. Då kommer den här boken väl till pass! TV-journalisten Elisabeth Nore fick idén till Fatta sport när hon gjorde bort sig i direktsändning genom en okunnig rapport om en svensk fotbollslandskamp. Det måste finnas fler som jag, tänkte hon, och skrev en bok som bringar upplysning till alla sportokunniga människor. Här får man de grundkunskaper som behövs för att hänga med vid TV:n eller på en arena, men också kortfattad historik och rolig kuriosa om varje sport. Dessutom är boken full av humoristiska små kommentarer, ritade av Robert Nyberg.