Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
GLASS – Hemgjord glass, Ice Pop, Paletas, Glasstårta, Strössel och Maräng
GLASS – Hemgjord glass, Ice Pop, Paletas, Glasstårta, Strössel och Maräng GLASS – Hemgjord glass, Ice Pop, Paletas, Glasstårta, Strössel och Maräng GLASS – Hemgjord glass, Ice Pop, Paletas, Glasstårta, Strössel och Maräng GLASS – Hemgjord glass, Ice Pop, Paletas, Glasstårta, Strössel och Maräng

GLASS – Hemgjord glass, Ice Pop, Paletas, Glasstårta, Strössel och Maräng

Inbunden bok Natur & Kultur. 2012. 155 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––

Glass innehåller allt du behöver veta för att lyckas göra egen glass. Kocken och konditorn Elisabeth Johansson delar med sig av drygt 170 recept på alla typer av glass och goda tillbehör.
• Här finns recept på krämig glassmaskinsglass, sorbeter, parfaiter och semifreddos. Men också hemgjorda pinnglassar, glasstårtor och glassbakelser till kalaset, kladdkaksglass och klassiska glassefterrätter som banana split och peach Melba. Du hittar också recept på yoghurtglass och äggfria och mjölkfria glassar med till exempel havremjölk som bas.
• Smakerna i boken är många allt från jordgubbe, hallon, blåbär, vanilj, choklad, romrussin och stracciatella till saltlakrits, maple walnut, mynta, melon och kastanj. Recept finns också på olika glasstillbehör som hemgjort strössel, chokladdoppade strutar, rullrån, maränger och olika glassåser.

"Elisabeth Johanssons fullmatade glassbibel får det att börja vattnas i munnen, inte minst tack vare Anna Kerns fantastiska bilder. Det är helt enkelt svårt att motstå frestelsen att börja beta av bokens 170 recept. Glassrecepten känns lyxiga men inte komplicerade. Smakerna är rena, kombinationerna oväntade och tillbehören klassiska med en tvist. Bredden är inspirerande och sträcker sig från mexikanska paletas och indisk kulfi till sorbet och gammal hederlig gräddglass."

"Massor av läckra recept på olika sorters glass, såsom parfait, färskostglass, pinnar, sorbet och glasstårtor för att nämna några och dessutom många vackra bilder. Recept på olika tillbehör, såser, smulor och strössel att göra själv, maränger smaksatt på olika sätt. Men det är inte slut där, du får också några kakrecept och recept på sylt som passar att servera till glassen. En bok som bör finnas i varje glassälskares bokhylla."

"Det finns ingen, garanterat ingen glassbok som är så fantastisk som denna. Gav den i present till vän som blivit med glassmaskin och jösses vilken glass hon bjuder på! :) Perfekta presenten"

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127132375
Titel
Glass : hemgjord glass, ice pop, paletas, glasstårta, strössel och maräng
Författare
Elisabeth Johansson
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2012
Omfång
155 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
210 x 239 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
724 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Glass innehåller allt du behöver veta för att lyckas göra egen glass. Kocken och konditorn Elisabeth Johansson delar med sig av drygt 170 recept på alla typer av glass och goda tillbehör. Här finns recept på krämig glassmaskinsglass, sorbeter, parfaiter och semifreddos. Men också hemgjorda pinnglassar, glasstårtor och glassbakelser till kalaset, kladdkaksglass och klassiska glassefterrätter som banana split och peach Melba. Du hittar också recept på yoghurtglass och äggfria och mjölkfria glassar med till exempel havremjölk som bas.
Smakerna i boken är många allt från jordgubbe, hallon, blåbär, vanilj, choklad, romrussin och stracciatella till saltlakrits, maple walnut, mynta, melon och kastanj. Recept finns också på olika glasstillbehör som hemgjort strössel, chokladdoppade strutar, rullrån, maränger och olika glassåser.
"Elisabeth Johanssons fullmatade glassbibel får det att börja vattnas i munnen, inte minst tack vare Anna Kerns fantastiska bilder. Det är helt enkelt svårt att motstå frestelsen att börja beta av bokens 170 recept. Glassrecepten känns lyxiga men inte komplicerade. Smakerna är rena, kombinationerna oväntade och tillbehören klassiska med en tvist. Bredden är inspirerande och sträcker sig från mexikanska paletas och indisk kulfi till sorbet och gammal hederlig gräddglass."
Kollega