Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor

Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2 uppl. 2003. 152 sidor.

Nära nyskick. Format 24,5 x 17,5 cm Vikt 570 g.
Inbundet laminatband, ANDRA reviderade utgåvan, rikt illustrerad med färgfoton av Kent Jardhammar. INNEHÅLL: Förord. Liten glutenfri bakskola. Matbröd. Matbröd i bakmaskin. Knäckebröd och kex. Skorpor. Vetebröd. Småkakor. Mjuka kakor. Rulltårtor. Finare kakor. Tårtor. Våfflor. Receptregister.
// Främre pärmens övre hörn har ett litet tryckmärke. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [0784]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9153424034
Titel
Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
Författare
Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2003
Omfång
152 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
578 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Att få diagnosen glutenintolerant betyder inte att man är hänvisad till smaklöst, smuligt bröd resten av livet. Njut av alla dessa bröd för alla tillfällen från det vardagliga till kalasets godbitar och tårtor! Detta är en revidering av den första utgåvan som kom 1993. 30 färgfoton, 100 recept.