Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2 uppl. 2003. 152 sidor.
Nära nyskick.
Format 24,5 x 17,5 cm Vikt 570 g.
Inbundet laminatband, ANDRA reviderade utgåvan, rikt illustrerad med färgfoton av Kent Jardhammar. INNEHÅLL: Förord. Liten glutenfri bakskola. Matbröd. Matbröd i bakmaskin. Knäckebröd och kex. Skorpor. Vetebröd. Småkakor. Mjuka kakor. Rulltårtor. Finare kakor. Tårtor. Våfflor. Receptregister.
// Främre pärmens övre hörn har ett litet tryckmärke. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [0784]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9153424034
- Titel
- Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
- Författare
- Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 578 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att få diagnosen glutenintolerant betyder inte att man är hänvisad till smaklöst, smuligt bröd resten av livet. Njut av alla dessa bröd för alla tillfällen från det vardagliga till kalasets godbitar och tårtor! Detta är en revidering av den första utgåvan som kom 1993. 30 färgfoton, 100 recept.