Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Buffé och mingelmat : För hela året ( de 131 st. recept är : Inledning : Vad bjuder man på? ; Hur mycket ska man beräkna? ; Tänk praktiskt ; Genvägar till maten ; Det festliga bordet ; Glas och porslin ; Vår- och påskbuffé : Senapsägg med sprits ; Norsk inkokt lax ; Äggsallad ; Våffelhjärtan med laxrom ; Smålök á la grecque ; Citronpotatis ; Honungssvängda morötter ; Fetaostsås ; Gröna bönor med rödlök ; Vårlig kycklinggryta med grönt och citron ; Sparristopping med citron ; Lammstek ; Potatispaté ; Rabarbersoppa med vanilj ; Påskdessert med citron ; Mandelpersikor i långpanna ; Studentskiva : Vitello tonnato med kyckling ; Gurkstubbar med kaviarmousse ;Piroger ; Kamutsallad med äpplen och nötter ; Grönsaksquiche ; Kyckling-currysallad ; Midsommarbuffé : Matjescocktail ; Bryggarsill ; Munsbitar med färskpotatis ; Jordgubbspaj ; Citrusmarinerade jordgubbar ; Böcklingröra ; Potatissallad med fänkål ; Småplock för många : Grön soppa med mynta ; Kall tomatsoppa ; Varma tortillabitar ; Korvknyten ; Färska fikon med serranoskinka ; Böndipp med svamp och tryffelolja ; Fyllda plättar ; Baconlindade pilgrimmusslor ; Kryddmandlar ; Dipp till grönsaker ; Hummus med curry ; Parmesanmusslor i ugnen ; Röda rullar ; Tonfiskmousse med kapris ; Små kycklingspett ; Melon och mozzarellabollar på träspett ; Tahinasås ;  Kyckling á la thai ; Turkiska ostbollar ; Korvbuffé : Spansk romescosås ; Ciderkokt kål ; Hemgjord ketchup ; Grov dragonsenap ; Sötsur rödlök ; Äppelfräs med rosmarin ; Potatis-äppelmos ; Pastabuffé : Linguine med tonfisk ; Citronpasta med musslor ; Spaghetti al crudo ; Saffranspasta med skaldjur ; Nötpesto ( Salsa di noci ) ; Frittata med zucchini ; Skördefest : Zucchinipizza med rosmarin ; Kokta grönsaker med citronsås ; Katarellsallad ; Rödbetssallad med fetaost och kapris ; Kall rödbetssoppa ; Yoghurtsås till grönsaker ; Västerbottenspaj till kräftor ; Medelhavsbuffé : Spenat-fetaostpaj ; Baskiska tapas ; Grekisk paprikadipp ; Tsatsiki med rödbetor ; Sardellmajonnäs med grönsaker ; Tramezzini- italienska smörgåsar ; Ugnspannkaka i bitar ; Köttbullar med feta ; Tabouleh ; Långtidsbakade tomater ; Fava- grekisk ärtdipp ; Panzanella- toskansk brödsallad ; Tsatsiki med morötter och aprikoser ; Polentakaka med apelsinsmak ; Marockansk buffé : Grillad auberginesallad ; Saffransbönor ; Morotsdipp ; Fatmas fingrar med koriander ; Kebabrullar med salsa ; Tomatsalsa ; Dadlar med färskost och punjenötter ; Halloumifyllda paprikor ; Couscoussallad med ljusa russin ; Sultanens juveler ; Fiskbuffé : Tysk potatissallad ; Senapsgrädde med rädisor ; Dillpesto till rökt fisk ; Cheesecake med matjes ; Kräftströmming ; Rödbetsägg ; Nu ska vi fira! : Räkor och melon ; Laxrullar med pepparrot ; Mandelsticks till champagne ; Örtagårdsstek ; Ugnsbakad laxfilé med gorgonzola ; Höstpaj med vilt ; Citronmarinerad fläskfilé ; Varm brieost med chutney ; Citrontryffel ; Valnötstårta ; Kastanjedessert i kopplar ; Soppbuffé : Gazpacho med tillbehör ; Mulligatawny- indisk kycklingsoppa ; Bönsoppa med pistou ; Löksoppa som på Madeira ; Ostsoppa ; Clam chowder från USA ; Muffins med lök och paprika ; Olivsnittar med smördeg och tapenade ; Vinter- brunch : Spenat och yoghurt i formar ; Potkäs - hemgjord ost ; Ägg i ett hål ; Ägg Benedick ; Kalljästa morgonbullar ; Hemgjord färskost ; Fruktspett med kanel och honung ; Dessertbuff+e : Mullvad - en gammaldags dessert ; Kolasås ; Chokladdessert med blåbär ; Kastanjetårta Gabriel ; Fruktsallad med ananasrosett ; Marängdesert med bär ; Polkaparfait ; Hallontrifli ; Limoncellodessert ; Registrer)

Buffé och mingelmat : För hela året ( de 131 st. recept är : Inledning : Vad bjuder man på? ; Hur mycket ska man beräkna? ; Tänk praktiskt ; Genvägar till maten ; Det festliga bordet ; Glas och porslin ; Vår- och påskbuffé : Senapsägg med sprits ; Norsk inkokt lax ; Äggsallad ; Våffelhjärtan med laxrom ; Smålök á la grecque ; Citronpotatis ; Honungssvängda morötter ; Fetaostsås ; Gröna bönor med rödlök ; Vårlig kycklinggryta med grönt och citron ; Sparristopping med citron ; Lammstek ; Potatispaté ; Rabarbersoppa med vanilj ; Påskdessert med citron ; Mandelpersikor i långpanna ; Studentskiva : Vitello tonnato med kyckling ; Gurkstubbar med kaviarmousse ;Piroger ; Kamutsallad med äpplen och nötter ; Grönsaksquiche ; Kyckling-currysallad ; Midsommarbuffé : Matjescocktail ; Bryggarsill ; Munsbitar med färskpotatis ; Jordgubbspaj ; Citrusmarinerade jordgubbar ; Böcklingröra ; Potatissallad med fänkål ; Småplock för många : Grön soppa med mynta ; Kall tomatsoppa ; Varma tortillabitar ; Korvknyten ; Färska fikon med serranoskinka ; Böndipp med svamp och tryffelolja ; Fyllda plättar ; Baconlindade pilgrimmusslor ; Kryddmandlar ; Dipp till grönsaker ; Hummus med curry ; Parmesanmusslor i ugnen ; Röda rullar ; Tonfiskmousse med kapris ; Små kycklingspett ; Melon och mozzarellabollar på träspett ; Tahinasås ; Kyckling á la thai ; Turkiska ostbollar ; Korvbuffé : Spansk romescosås ; Ciderkokt kål ; Hemgjord ketchup ; Grov dragonsenap ; Sötsur rödlök ; Äppelfräs med rosmarin ; Potatis-äppelmos ; Pastabuffé : Linguine med tonfisk ; Citronpasta med musslor ; Spaghetti al crudo ; Saffranspasta med skaldjur ; Nötpesto ( Salsa di noci ) ; Frittata med zucchini ; Skördefest : Zucchinipizza med rosmarin ; Kokta grönsaker med citronsås ; Katarellsallad ; Rödbetssallad med fetaost och kapris ; Kall rödbetssoppa ; Yoghurtsås till grönsaker ; Västerbottenspaj till kräftor ; Medelhavsbuffé : Spenat-fetaostpaj ; Baskiska tapas ; Grekisk paprikadipp ; Tsatsiki med rödbetor ; Sardellmajonnäs med grönsaker ; Tramezzini- italienska smörgåsar ; Ugnspannkaka i bitar ; Köttbullar med feta ; Tabouleh ; Långtidsbakade tomater ; Fava- grekisk ärtdipp ; Panzanella- toskansk brödsallad ; Tsatsiki med morötter och aprikoser ; Polentakaka med apelsinsmak ; Marockansk buffé : Grillad auberginesallad ; Saffransbönor ; Morotsdipp ; Fatmas fingrar med koriander ; Kebabrullar med salsa ; Tomatsalsa ; Dadlar med färskost och punjenötter ; Halloumifyllda paprikor ; Couscoussallad med ljusa russin ; Sultanens juveler ; Fiskbuffé : Tysk potatissallad ; Senapsgrädde med rädisor ; Dillpesto till rökt fisk ; Cheesecake med matjes ; Kräftströmming ; Rödbetsägg ; Nu ska vi fira! : Räkor och melon ; Laxrullar med pepparrot ; Mandelsticks till champagne ; Örtagårdsstek ; Ugnsbakad laxfilé med gorgonzola ; Höstpaj med vilt ; Citronmarinerad fläskfilé ; Varm brieost med chutney ; Citrontryffel ; Valnötstårta ; Kastanjedessert i kopplar ; Soppbuffé : Gazpacho med tillbehör ; Mulligatawny- indisk kycklingsoppa ; Bönsoppa med pistou ; Löksoppa som på Madeira ; Ostsoppa ; Clam chowder från USA ; Muffins med lök och paprika ; Olivsnittar med smördeg och tapenade ; Vinter- brunch : Spenat och yoghurt i formar ; Potkäs - hemgjord ost ; Ägg i ett hål ; Ägg Benedick ; Kalljästa morgonbullar ; Hemgjord färskost ; Fruktspett med kanel och honung ; Dessertbuff+e : Mullvad - en gammaldags dessert ; Kolasås ; Chokladdessert med blåbär ; Kastanjetårta Gabriel ; Fruktsallad med ananasrosett ; Marängdesert med bär ; Polkaparfait ; Hallontrifli ; Limoncellodessert ; Registrer)

Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2012. 109 sidor.

Mycket gott skick. Se namnen på de 131 recept inom parenteser på titel rutan där uppe! Stor storlek : 26,7 cm x 20 cm. 537 gram.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155258085
Titel
Buffé och mingelmat : för hela året
Författare
Nilsson, Eja
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2012
Omfång
109 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
201 x 268 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
550 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Småplock, tilltugg, finger food och mingelmat. Nästan alltid när det ska lagas extra festlig mat är bästa lösningen en buffé.Under ett år kan det bli många tillfällen att bjuda till fest. Det kan vara sonen som tar studenten, eller maken som fyller år. Kanske brunchmingel i december, eller så är det dags för en riktig skördefest i augusti när alla är tillbaka från semestern? Hur som helst finns det alltid en anledning att fira något tillsammans med vänner. Men vad ska du bjuda på? Och hur slipper du stressa och jäkta i köket?I Buffé och mingelmat ger dig Eja Nilsson hundratals bufférecept, och dessutom goda tips och råd kring hur du ska tänka när du bjuder många på samma gång. Här finns tapas och småplock, matiga sallader, marockanska läckerheter, festliga soppor till soppkalaset, påskbuffé, vinterbrunch och självklart en diger dessertbuffé på slutet – allt som behövs för att festbordet ska digna!