DEN FRANSKA MATEN
Inbunden bok. Bonniers. 1979. 224 sidor.
Nyskick. Inga namn eller markeringar. Varsamt hanterad. Ur förlagets beskrivning: ”Boken omfattar 15 kapitel med 280 omsorgsfullt utvalda och beprövade recept från det främsta av alla kök – det franska- /…/ Alla recept finns avbildade på 165 foton i färg och 44 teckningar i svart-vitt visar bland annat olika handgrepp. I många recept ingår en rekommendation om lämpligt vin att servera till den färdiga rätten. Ett avslutande kapitel handlar om kryddor. Svensk översättning: Gull Brunius. 28,5 x 21,5 cm. 1054g.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9100429309
- Titel
- Den franska maten
- Författare
- Reece, Eileen - Brunius, Gull
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1979
- Språk
- Svenska