Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Spela i din egen division - sur/petition - låt de andra konkurrera

Spela i din egen division - sur/petition - låt de andra konkurrera

Inbunden bok. Stockholm : Docendo läromedel. 1995. 211 sidor.

Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK
En gång i tiden var konkurrens tillräckligt, men såväl tiderna som affärslivet har förändrats. Affärsmän måste numer lära sig att nyttja den stora potential som finns i de värden som är kopplade till köp och bruk av deras varor och tjänster. De måste skapa värdemonopol genom att koppla samman sina produkter med behovstillfredsställelse och känslor.
Sur/petition är en fascinerande resa i en frambrytande kommersiell värld. Koncept snarare än teknologi kommer att vara det viktiga i framtiden. I en ny era med värdemonopol köper man till exempel en garanterad parkeringsplats samtidigt med bilen. enbart konkurrens är inte längre nyckeln till framgång – det är detsamma som att leva på existensminimum. Verklig framgång kräver att fantasin tar ett jätteskutt så att företaget förs bortom konkurrensens gränser och gör det marknadsledande.
Ingen läsare med intresse för affärslivet har råd att missa denna häpnadsväckande bok författad av en affärsstrateg och konsult vars tjänster efterfrågas av ledande företag över hela världen. De tusentals som redan är Edward de Bono-fans kommer att finna att SPELA I DIN. EGEN DIVISION – SUR/PETITION – LÅT DE ANDRA KONKURRERA är hans bästa bok.
Edward de Bono är den ledande auktoriteten inom kreativt tänkande och har bland annat myntat begreppet ”lateralt tänkande”. Han har varit verksam vid universiteten i Oxford, Cambrigde, London och Harvard. Han har anlitats som rådgivare av regeringar och ledande företag över hela världen. Han har tidigare skrivit 35 böcker och har gjort två TV-serier.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178823116
Titel
Spela i din egen division - sur/petition - låt de andra konkurrera
Författare
De Bono, Edward - Janbrink, Eva - Janbrink, Sven
Förlag
Stockholm : Docendo läromedel
Utgivningsår
1995
Språk
Svenska