Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hjälparbyrån. Fallet med den försvunna enhörningen

Hjälparbyrån. Fallet med den försvunna enhörningen

Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2015. 106 sidor.

Nära nyskick. Syskon - Tvillingar (barn) - Sommarlov - Sagoväsen - Tomtar - Enhörningar - Magi - Bortsprungna djur - Klubbar - Kapitelböcker - Fantasy - Fantastiska berättelser - Äventyr - Småbarnsberättelser och sagor.. Fantasy & magisk realism .. Serie: Hjälparbyrån (del 1) .. Läsålder: 6-9 år ..[ Tvillingarna Nova och Simon startar en hjälparbyrå för att ha något att göra under sommarlovet. Ingenting blir sig likt när en skogstomte knackar på dörren och vill ha hjälp med att hitta ett enhörningsföl. Det blir ett kul äventyr i sagoskogen full av fantastiska väsen ] .. Kartonnage. Mycket gott skick, rent skick ..Författarens hälsning och signatur på första sidan] [ Nova stod tyst en stund och tänkte efter. En hjälparbyrå? Det lät inte alls lika tufft som en detektivbyrå. Inte ens i närheten. Men det var ändå bättre än ingenting alls. Och helt klart roligare än att sitta under ett träd tills det började växa mossa ur öronen.Tvillingarna Nova och Simon har haft ett högst ordinärt sommarlov hittills, men från och med dagen de startar sin halvhemliga hjälparbyrå kommer ingenting någonsin vara alldagligt längre. ?Vi löser alla typer av problem? lyder byråns paroll, och så blir det också. Fast ingen av dem hade förstås kunnat förvänta sig att en liten, olycklig skogstomte skulle knacka på och be om deras hjälp med att finna ett försvunnet, magiskt enhörningsföl! Första delen av nya lättlästa serien Hjälparbyrån är en hisnande resa in i det okända ? där långt ifrån allt är ofarligt och mysigt.
..] .. Kartonnage.Illustrerad.. Nära nyskick,, rent skick ..Mått 21 x 14,5 x 1 cm. Vikt 300g . Skickas inom 1 - 2 dagar.

FRI FRAKT inrikes Fraktfritt Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789132163777
Titel
Hjälparbyrån. Fallet med den försvunna enhörningen
Författare
Edfeldt, Daniel
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2015
Omfång
106 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
147 x 210 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
235 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nova stod tyst en stund och tänkte efter. En hjälparbyrå? Det lät inte alls lika tufft som en detektivbyrå. Inte ens i närheten. Men det var ändå bättre än ingenting alls. Och helt klart roligare än att sitta under ett träd tills det började växa mossa ur öronen.

Tvillingarna Nova och Simon har haft ett högst ordinärt sommarlov hittills, men från och med dagen de startar sin halvhemliga hjälparbyrå kommer ingenting någonsin vara alldagligt längre. ”Vi löser alla typer av problem” lyder byråns paroll, och så blir det också. Fast ingen av dem hade förstås kunnat förvänta sig att en liten, olycklig skogstomte skulle knacka på och be om deras hjälp med att finna ett försvunnet, magiskt enhörningsföl! Första delen av nya lättlästa serien Hjälparbyrån är en hisnande resa in i det okända – där långt ifrån allt är ofarligt och mysigt.

"I bästa sagostil med många fantastiska väsen tar författaren oss med in i sagoskogen. De två huvudpersonerna kompletterar varandra bra med sina personligheter, en impulsiv och en mer teoretisk tänkare. På ett vardagligt och enkelt språk berättas historien i Fallet med den försvunna enhörningen, underhållande med mycket värme och detaljerat så det är lätt för läsaren att göra sina egna bilder. Huvudpersonerna och de olika väsen som medverkar beskrivs tydligt med alla sina olika egenskaper, det är lätt att bilda sig en egen uppfattning om dem man möter i texten. Illustrationerna av Mats Minnhagen är tydliga, svartvita teckningar som knyter väl an till texten.Till högläsning fungerar texten utmärkt och läsaren utlovas också fler äventyr med tvillingarna."
BTJ-häftet nr 12, 2015. Lektör Eva E:Son Fransson

"Författaren som tidigare producerade och skrev manus till tv- och datorspel, blandar med frejdig fantasi nutidsmarkörer och sagans ingredienser i en spännande mix, där varje kapitel slutar på klippans brant. Man blir nyfiken och vänder blad.” -Länstidningen Östersund

Ytterligare medarbetare:
Författare: Edfeldt, Daniel
Illustratörer: Minnhagen, Mats
Designers: Engström, Cecilia D