Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Berätta inte för någon + boken
Berätta inte för någon + boken

Berätta inte för någon + boken

Inbunden bok Bokförlaget Forum. 2003. 302 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Forum. 1 uppl. 2003. 300 s. Inbunden. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. We only accept orders domestic Sweden. Alla våra kunder betalar mot faktura, m a o ingen förskottsbetalning. B-post..REA. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789137118635
Titel
Berätta inte för någon
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2003
Omfång
302 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
162 x 235 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
671 g
Språk
Svenska
Baksidestext
De är unga och nygifta, förälskade och lyckliga. Men den romantiska kvällen slutar i tragik med att David slås medvetslös och Elizabeth kidnappas. Mordet på henne tillskrivs seriemördaren KillRoy men vad som hänt förblir höljt i dunkel.  David slutför sin utbildning till barnläkare och arbetar nu med barn och ungdomar i förorten. Trots att det gått åtta år har han svårt att släppa tankarna på Elizabeth, och då han en kväll får e-post med innehåll som bara kan vara skrivet av henne – dessutom på årsdagen av deras första kyss – väcks hoppet om att hon lever. Utan att anförtro sig åt släkt och vänner beslutar han sig för att möta henne på den plats hon föreslagit.   Men två lik upphittas. Männen har varit döda i åtta år, lika länge som Elizabeth varit försvunnen ur hans liv. Nu misstänker polisen David för hustrumord, och då han besöker Elizabeths far får han klart för sig att denne misstänker honom för att ha misshandlat henne. Han upptäcker dessutom att han jagas av ett par torpeder, anställda av en oerhört mäktig och förmögen man som stått hans döde far nära. Och han får klart för sig att hans närmaste vänner undanhåller upplysningar som kunde vara till hjälp.   På sin sida har han en enda person: den svarte knarkhandlaren Tyrese, som dyrkar den läkare som räddade livet på hans son. Och under den dramatiska uppgörelsen inser David att inte ens hans älskade Elizabeth berättat hela sanningen   En riktig rysare som man inte kan låta bli att sträckläsa!Harlan Coben har tilldelats Edgar Award, Shamus Award och Anthony Award. Berätta inte för någon är hans åttonde bok och den första som givits ut på svenska. Författaren och hans familj bor i New Jersey.