Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Djingis Khans hemlighet. En Dirk Pitt-roman

Djingis Khans hemlighet. En Dirk Pitt-roman

Inbunden bok Damm Förlag. 1 uppl. 2008. 459 sidor.

Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmarna. Djingis khan - härskare över det största rike världshistorien känner. Hans liv är legendariskt men hans grav är en väl dold hemlighet. Ända till nu ... När Dirk Pitt och Al Giordino är nära att dö under ett räddningsarbete på Bajkalsjön i Sibirien, tolkar de det först som en ren tillfällighet. Men när sedan de geologer de räddat blir kidnappade och Pitts fartyg nästan sjunker inser de att det måste ligga något mer bakom detta.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173513845
Titel
Djingis Kahns hemlighet
Författare
Clive Cussler - Dirk Cussler
Förlag
Damm Förlag
Utgivningsår
2008
Omfång
459 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
158 x 230 mm Ryggbredd 35 mm
Vikt
760 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Dirk Pitt hjälper Kina Djingis khan - härskare över det största rike världshistorien känner. Hans liv är legendariskt men hans grav är en väl dold hemlighet. Ända till nu... När Dirk Pitt och Al Giordino är nära att dö under ett räddningsarbete på Bajkalsjön i Sibirien, tolkar de det först som en ren tillfällighet. Men när sedan de geologer de räddat blir kidnappade och Pitts fartyg nästan sjunker inser de att det måste ligga något mer bakom detta. Deras undersökningar leder dem till Mongoliet och till en mystisk oljemogul som har en dröm om att gå i sin förfader Djingis khans fotspår och göra sig till herre över Kina. Detta ska han uppnå bland annat genom att utöva utpressning: olja mot Inre Mongoliet. Kina, som lider av oljebrist efter två stora jordbävningar, är på gränsen till en ekonomisk kollaps och har inget annat val än att gå med på villkoren. Dirk Pitt och hans gäng måste nu hindra denne man från att fullfölja sina planer. De måste rädda Kina och övriga världen från en galen envåldshärskare... Clive Cussler är författare och medförfattare till över 27 böcker, däribland finns de populära serierna Ur NUMA:s arkiv och Oregon-arkiven, men mest känd är han för sina böcker om den oefterhärmlige actionhjälten Dirk Pitt. Det är dessa böcker som välförtjänt har gett honom titeln "mästaren på äventyr".