Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
TRUMP - O - MOTO. En fantasi. Formgivning och illustrationer av George Sharp
TRUMP - O - MOTO. En fantasi. Formgivning och illustrationer av George Sharp TRUMP - O - MOTO. En fantasi. Formgivning och illustrationer av George Sharp TRUMP - O - MOTO. En fantasi. Formgivning och illustrationer av George Sharp TRUMP - O - MOTO. En fantasi. Formgivning och illustrationer av George Sharp TRUMP - O - MOTO. En fantasi. Formgivning och illustrationer av George Sharp

TRUMP - O - MOTO. En fantasi. Formgivning och illustrationer av George Sharp

Inbunden bok. Norstedts. 1 svenska uppl. 1986. 96 s. Inbunden. Förlagets blindpressade röda linneband med ryggtitel i guld. Se foton. 30x22,5cm. 780 gram.

Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Ur omslagstexten: James Clavells litterära genombrott kom med FÅNGLÄGRET, en roman som bygger på hans egna erfarenheter hölls i japansk krigsfångenskap. Därefter följde TAI-PAN som låg ett helt år på de amerikanska bestsellerlistorna, sju år senare kom SHOGUN, den magnifika romanen från 1600-talets Japan, NOBLE HOUSE, som kom sedan, är en mäktig roman om intriger och maktkamp i 1960-talets Hongkong. Tillsammans bildar de "Den asiatiska sviten". Clavell slår här in på nya vägar med sin TRUMP-O-MOTO, en fantasi skriven för att illustreras. Det är en saga som kan läsas både av vuxna och av barn och av vuxna för barn. Den spänner över länder och kontinenter, verklighet och fantasi. Den väver samman fruktan och hopp, ångest och magi, sorg och glädje. Det är en berättelse som både får en att rysa och bli varm om hjärtat. Georg Sharp började måla professionellt 1975. TRUMP-O-MOTO är hans andra genomillustrerade bok. Hans första, THE HIGH KINGS, belönades med ett specialpris vid World Fantasy Convention. .

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9118622828
Titel
Trump-O-moto : en fantasi
Författare
Clavell, James - Sharp, George - Vigil, Helén
Förlag
Stockholm : Norstedt
Utgivningsår
1986
Språk
Svenska