Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Rapport. Maritimhistoriskt symposium. Luleå 1976.

Rapport. Maritimhistoriskt symposium. Luleå 1976.

CEDERLUND, CARL OLOF & WESSLING, ULLA (red). Rapport. Maritimhistoriskt symposium. Luleå 1976. Luleå, 1976. 274 paginerade blad. Text tryckt på varannan sida.

Häftad. Omslaget obetydligt nött med svaga veck i övre yttre hörn på främre delen. Titeln svagt skriven med bläck på ryggen.

Innehåll: Torneälven som gammal trafikled mellan Ishavet och Bottenhavet av Ragnar Lassinantti, Maritimhistorisk forskning i Finland 1973-75 av Christoffer Ericsson, Den maritime forskning i Danmark 1973-75 av Hans Jeppesen, Maritim forskning i Norge 1973-75 av Johan Kloster, Den maritima forskningen i Sverige 1973-75, Umeå universitetets maritimhistoriska forskning av Erik Bylund, Förändringar i lokaliseringen och struktureringen av övre Norrlands hamnar från 1765 till 1970-talet av Ian Layton, Krigskonjunktur och sjöfart på 1780-talet av Åke Hermansson, Kyrkbyn och Stor- Rebben - om medeltida kust- och skärgårdsbosättning i Pitebygden av Kjell Lundholm, Etnologiska aspekter på sjöfartshistoria av Karl-Olov Arnstberg, Presentation av planerad sjöfartsavdelning på Västerbottens museum av Per Uno Ågren, Marinarkeologisk kustundersökning och samverkan mellan museer och sportdykare av Carl-Olof Cederlund, Sportdykare och marinarkeologer av Erik Enström, Förhistoriska och medeltida hamnar - en undersökningsmodell av Per Lundström, Från St Olofs hamn på Drakön till Jungfruhamn på Bjurön av Anders Huggert, Om medeltid vid norra västerbottenskusten av Peter Gustavsson, Vrak och förlisningar vid Västerbottens kust i äldre tid av Kurt Boberg, Vrak och förlisningar vid Norrbottens kust i äldre tid av Christer Westerdahl, Dykarinventering i Luleå skärgård av Bert Westenberg, Utbildning och forskning i de maritimhistoriska ämnena av Erik Severin.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish